Ulaz za korisnike
Makoter Obrt
Tvrtka

Makoter Obrt

Krovopokrivačko-građevinski obrt Makoter od svog osnutka davne 1938. godine, pa sve do danas teži perfekcionizmu kada je u pitanju izrada krovišta i krovnih konstrukcija. U 66 godina postojanja pokrili smo stotine krovova i što je najvažnije, zahvaljujući kvalitetnom radu stekli povjerenje naših klijenata. Suosnivači smo i aktivni članovi Hrvatske udruge krovopokrivača, surađujemo i koristimo proizvode samo najkvalitetnijih proizvođača, a zahvaljujući stručnoj osposobljenosti naših djelatnika, u mogućnosti smo izvesti i najsloženije krovopokrivačke radove. Bilo da Vam je potrebno pokrivanje novog krova, izrada krovnih konstrukcija, ili pak sanacija, uređenje ili rekonstrukcija postojećih krovova, ravnih ili kosih, krovopokrivačko-građevinski obrt Makoter pravi je izbor. Tradicija i kvaliteta najbolje su jamstvo za to!

Krovopokrivačko-građevinski obrt Makoter od svog osnutka davne 1938. godine, pa sve do danas teži perfekcionizmu kada je u pitanju izrada krovišta i krovnih konstrukcija. U 66 godina postojanja pokrili smo stotine krovova i što je najvažnije, zahvaljujući kvalitetnom radu stekli povjerenje naših klijenata.

Suosnivači smo i aktivni članovi Hrvatske udruge krovopokrivača, surađujemo i koristimo proizvode samo najkvalitetnijih proizvođača, a zahvaljujući stručnoj osposobljenosti naših djelatnika, u mogućnosti smo izvesti i najsloženije krovopokrivačke radove.

Bilo da Vam je potrebno pokrivanje novog krova, izrada krovnih konstrukcija, ili pak sanacija, uređenje ili rekonstrukcija postojećih krovova, ravnih ili kosih, krovopokrivačko-građevinski obrt Makoter pravi je izbor. Tradicija i kvaliteta najbolje su jamstvo za to!

Kvalitetno izveden krov i svi njegovi pažljivo riješeni detalji, zajedno sa svim ostalim elementima jedne stambene građevine pridonose kvaliteti i ugodnosti življenja. Stoga s posebnom pažnjom pristupamo svakom objektu, od trenutka prvog razgovora s investitorom, predlaganja rješenja i izrade ponude, pa sve do završne faze izvođenja radova. Bilo da Vam je potreban novi krov ili sanacija već postojećeg krova, krovopokrivački obrt Makoter pobrinut će se da dobijete samo najbolje. Uostalom, za Vaš dom ništa manje od toga nije dovoljno dobro. Osim podizanja i pokrivanja krovnih konstrukcija kosih krovova s uspjehom izvodimo radove izrade i polaganja hidroizolacija i na ravnim krovovima, a cjelokupni asortiman radova koje izvodimo obuhvaća sljedeće: • postava i izrada hidroizolacija i termoizolacija • ugradnja krovnih prozora • izrada i postava krovne limarije i snjegobrana • izgradnja i sanacija dimnjaka i dimovodnih kanala • ugradnja gromobranske instalacije i električnih grijača za krovne žljebove i odvode oborinskih voda • kompletna adaptacija potkrovlja U suradnji s kvalitetnim kooperantima u mogućnosti smo Vam ponuditi i izvođenje grubih građevinskih radova ( zidarski, armiračko-betonski radovi isl. ), te završne unutarnje radove na uređenju interijera ( unutarnje obloge od gipskartonskih ploča, drvene lamperije isl. )

Prozori za krov, Gromobranski uređaji , Prozori za krovove

Teme