Ulaz za korisnike
Moto Vijak d.o.o
Tvrtka

Moto Vijak d.o.o

U ponudi naše firme pronaći ćete širok asortiman standardne te nestandardne vijčane robe te razne željezarske robe. U našoj ponudi imamo širok asortiman pričvrsnog pribora široke namjene (kao što su npr. razni tipovi tipla za beton, ciglu, knauf itd.). Uz vijčani program nudimo i širok izbor ručnog alata renomiranih europskih proizvođača kao što su Unior, Stanley, Proxxon,Krafter te Metabo. Od potrošnog te specijalnog pribora nudimo kvalitetna svrdla njemačkog proizvođača Keil,Metabo te Ruko, urezno-narezni pribor isto tako njemačkog proizvođača te rezni, brusni i pribor za zavarivanje (elektrode i ostalo) proizvođača Esab.Također, u ponudi imamo boje I lakove.Sve to nudimo po vrlo povoljnim cijenama. Posjetite našu poslovnicu I uvjerite se sami u kvalitetu. Naše ljubazno i stručno osoblje Vam stoji na raspologanju.

Tvrtka Motovijak nastala je 2010. godine udruživanjem obrta Galeka koje je započelo s radom 90tih godina 20tog stoljeća kao jedna od prvih i vodećih obrta na tom području. 

Danas je Motovijak jedno od vodećih imena na području spojne tehnike, u čijoj se ponudi nalazi širok asortiman standardne i nestandardne vijčane robe. Uz vijčani program nudimo i širok izbor ručnog i električnog alata renomiranih europskih i svjetskih proizvodača.

Naš tim stručnog i ljubaznog osoblja stoji Vam svakodnevno na raspolaganju i odabiru proizvoda i tehničkih riješenja koje će zadovoljiti Vaše potrebe, što je ujedno i naš najveći cilj koji želimo postići. Vaše zadovoljstvo.

SERVIS, Popravak i montaža ispušnih sistema, Popravak i reparacija kočionih sistema Popravak i reparacija ovjesa,

VIJCI I SPOJNA TEHNIKA Vijčana roba, Tiple, Rezni i brusni pribor, Svrdla i nareznice, Okovi i panti, Ručni alati, Električni alati, Silikoni, Pribor za zavarivanje

Teme