Ulaz za korisnike
Namještaj Deni
Tvrtka

Namještaj Deni

Kuhinje,ugradbeni ormari sa kliznim vratima,spavaće sobe,dnevne sobe,dječje sobe,kupaonice,hodnici,predsoblja,uredski namještaj,kreveti,komode,stolovi,stolići,noćni ormarići,ladičari,police,led rasvjeta,ručkice,vješalice.
Vaš je dom vaše kraljevstvo te ga zato moramo učiniti ljepšim i ugodnijim za život prilagođavajući ga vašim željama, ukusima i potrebama što nam veliko iskustvo stečeno u dvanaest godina rada daje prednost pri dizajniranju i izradi namještaja po mjeri prateći sve inovacije koje se stalno pojavljuju na tržištu materijala i okova za namještaj. Na taj način vam možemo ponuditi veliki izbor materijala i dekora kao i okova kako bih kvalitetno zadovoljili potrebe naših klijenata. Tako kod namještaja koji se radi po mjeri i želji kupaca imamo veliki izbor kombiniranja boja, vrste kantiranja, debljine materijala, odabira okova, raspored polica, vješalica, ladica, ručkica i još mnogo drugih stvari koje zavise o svakom prostoru što kod serijskoga rađenoga namještaja nije moguće. Ako se odlučite raditi namještaj,morate nas kontaktirati te ćemo u najkraćem roku dogovoriti sastanak u prostoru koji želite opremiti,izmjeriti prostor te napraviti idejno riješenje i nacrt po vašim željama i potrebama ,potom napraviti ponudu u kojoj je uključena izrada namještaja,dostava te montaža istoga na koji dajemo garanciju za kvalitetu i izvedbu. Zato nam se slobodno obratite kako bi sa našim iskustvom i vašim željama zajednički uredili dom u kojem će te boraviti i odmarati. 
 

Proizvodnja i izrada namještaja po mjeri.

Kuhinje,ugradbeni ormari sa kliznim vratima, spavaće sobe, dnevne sobe, dječje sobe, kupaonice, hodnici, predsoblja, uredski namještaj, kreveti,komode, stolovi, stolići,noćni ormarići, ladičari, police, led rasvjeta, ručkice, vješalice.

Teme