Ulaz za korisnike
NOBISCUM d.o.o.
Tvrtka

NOBISCUM d.o.o.

Projektiranje i dizajn, Izrada web stranica za nekretnine, Arhitektura i projektiranje, Projektiranje građevina, 3d projektiranje, Dizajn i projektiranje reklama, Arhitektonsko projektiranje interijera, SEO Optimizacija za Google

Poduzeće NOBISCUM je poduzeće sa sjedištem u Zdencima Brdovečkim. Obuhvaća spektar djelatnosti podjeljene u dvije grupe, projektiranje i grafički dizajn.

Želite li prikazati svoju nekretninu onako kako ju Vi vidite, sa svim prednostima lokacije, kvalitetom gradnje i dizajnom interijera? Potreban Vam je katalog stanova/ apartmana, koji može biti tehnički, dizajnerski ili oboje! Naš tim grafičkih dizajnera i građevinskih inženjera prikazat će Vašu nekretninu u najboljem mogućem svjetlu sa pripadajućim tehničkim opisima i svim pogodnostima lokacije i orijentacije građevine. Dio ponude može biti izrada 3D vizualizacije eksterijera i interijera kao i prateća web stranica sa domenom i hostingom. Izradom kataloga, vizualizacija i weba građevina će biti potpuno približena svojim novm korisnicima i skratit će vrijeme prodaje te olakšati komunikaciju u procesu kupoprodaje.

Katalog stanova je u prvoj mjeri namijenjen tisku, te prema Vašem odabiru može biti različitog formata, različitog uveza i sl. Važnu primjenu ima i digitalni format kataloga koji jednostavno možete dostaviti svojim potencijalnim kupcima putem mail-a u pdf formatu. Uz katalog vaše nekretnine savršeno pristaje osnovna web stranica koja sadrži podatke i sadržaj iz kataloga. Na ovaj način prezentirajte svoju nekretninu prije početka građenja, tijekom građenja na redovnim slikama i video zapisima koji prate izgradnju te nakon izgradnje. Također možete prikazati događanja i život grada i mjesta u kojem se nekretnina nalazi kako bi novim stanarima pomogli da zamisle svoj život u budućem stanu ili odmor u obiteljskom apartmanu.

Slanjem jedne datoteke možete biti sigurni da je kupac dobio najbolju moguću prezentaciju nekretnine.

Prilikom izrade prezentacije nekretnine putem kataloga standardno imamo tri cjeline:

1. Prezentacija šire lokacije prikazujući udaljenost od vrtića, škola, javnog prijevoza, društvenih i kulturnih događanja i zanimljivosti. 

2. Prikaz zgrade kroz sve njene tehničke karakteristike, etažnost, površine, orijentacija, građevinske materijale i sl. te grafički prikazi situacije sa parkirališnim mjestima i položajem stanova po etažama.

3. Treća cjelina su grafički prikazane samostalne funkcionalne cjeline sa tabelarnim prikazom prodajnih površina prema važećim tehničkim propisima u skladu s etažnim elaboratom - planom posebnih dijelova. Svaki stan/apartman grafički je obrađen, pripremljen u mjerilu, s oznakom orijentacije i istaknutim prednostima.

Ukoliko nekretnina nije etažirana, a postoje odstupanja u odnosu na projektnu dokumentaciju naš stručni tim provodi izmjere na terenu na Vaš zahtjev.

e-mail: martina@nobiscum.hr; nobiscum@nobiscum.hr
tel: 01/5520-316, tel/fax: 01/3312-430
mob: 095/860-9192

Projektiranje i dizajn

Projekti

Teme