Ulaz za korisnike
Orso d.o.o.
Tvrtka

Orso d.o.o.

ORSO d.o.o., sa sjedištem u Perušiću osnovan je u rujnu 2006. godine. Nastali smo kao prirodan slijed poslovnih aktivnosti osnivača, koji su svoje prijašnje aktivnosti ujedinili u zajedničku ideju stvaranja novih rješenja, tehnologija i proizvoda, stvaranju nove vrijednosti…stvaranju ORSO proizvoda.

Izgradili smo vlastiti proizvodni pogon za proizvodnju suhih i mokrih građevinskih mješavina, građevinskih materijala tipa mortova i žbuka, premazi te ga konstantno unapređujemo i moderniziramo prateći svjetske trendove.

Iza imena ORSO kriju se vrhunski proizvodi na području građevinarstva, proizvodi koji svoje mjesto nalaze u primjeni kod novogradnje, sanacije objekata te u proizvodnji prefabrikata. Na tržištu kompozitnih hidroizolacijskih materijala, ORSO predstavlja novu generaciju materijala u građevinarstvu i postavlja nova mjerila na tržištu.

Inovativnim pristupom i tehnologijama postigli smo kompatibilnost materijala sa cementom odnosno betonom, vodonepropusnost i paropropusnost materijala, podnošenje hidrostatskog tlaka i vakuuma a posebno se ponosimo izvornošću proizvoda i ekološkim pristupom odnosno, provođenjem jedinstvene Politike upravljanja u korist zaštite okoliša i očuvanja prirodnog blaga.

Kao mladi tim ljudi strateški povezan sa iskusnim kadrom na području građevinarstva, arhitekture, kemije i ekonomije, ORSO teži individualnom pristupu svakog problema u građevinarstvu te uz stručnost i ekspeditivnost želimo zadovoljnog krajnjeg korisnika.

Proizvodnja suhih i mokrih građevinskih mješavina, građevinskih materijala.

Hidroizolacijski mortovi (elastični, UV stabilni, za kamene zidove), hidroizolacijski premazi, S-N veze, impregnacije, brzovezujuće vezivo i mortovi, ljepila za keramiku, samonivelirajuće mase, reparaturni mort, aditivi za betone i mortove, ulja za oplate, dilitacijske trake i pletiva, bentonitne bubrujuće trake, elastični kitovi.

Teme