Ulaz za korisnike
PERI oplate i skele
Tvrtka

PERI oplate i skele

Prodaja i najam oplatnih sistema i sistema skela - Inženjering - Pozicionirani smo kao kompetentan partner građevinskih poduzeća za sve primjene u području tehnike oplata i skela. Cilj nam je za svaki projekt ponuditi optimalno rješenje: brzo, individualno, sveobuhvatno i sigurno. S najširim spektrom proizvoda na tržištu, inteligentno osmišljenim i učinkovito primjenjivim sistemima oplata i skela te uslugama orijentiranim na kupce težimo vrhunskim postignućima i učinkovitosti u svim područjima primjene naših proizvoda i sistema.

PERI GmbH,

internacionalno najveći proizvođač oplatnih sistema i sistema skela, osnovan je 1969. godine. Bio je aktivan samo na njemačkom tržištu sve do 1974. godine kada su osnovane prve dvije tvrtke-kćeri: u Švicarskoj i Francuskoj. Čak i u početnoj fazi svoga djelovanja PERI oplate i skele se pokazao poduzećem iznimnog inovativnog potencijala. Već 1972., samo tri godine od svoga osnutka, pobudio je pozornost tržišta svojim patentom za penjajuće i prijenosne oplatne sisteme. Od 1990. poduzeće se strateški širi pa se danas, 40 godina kasnije, ubraja u 50 vodećih poduzeća Bavarske koja su posljednjih godina ostvarila nadprosječan porast prometa i broja zaposlenih te je s 48 tvrtki-kćeri i 100 produktivnih lokaliteta prisutno na preko 65 nacionalnih tržišta diljem svijeta. Sjedište poduzeća nalazi se u Weißenhornu, gradiću udaljenom 170 km od Münchena. Naziv PERI potječe od grčkog prijedloga „peri“ što u prijevodu na hrvatski znači „oko nečega, uokolo“.

PERI raspolaže najvećim parkom najma na svijetu, stoga je kupcima zagarantirana pouzdana, brza i fleksibilna isporuka opreme. Svaka tvrtka-kćer nudi usluge inženjeringa, opremu iz najma u velikim, produktivnim skladištima te usluge čišćenja i popravaka.

PERI snažno ulaže u budućnost – iz godine u godinu raste sa svojim inovativnim proizvodima i sistemima, kompetentnim djelatnicima i sveobuhvatnim uslugama. Smisao PERI poslovanja jest ponuditi najbolju moguću uslugu svakome kupcu.

PERI Hrvatska – PERI oplate i skele d.o.o. – osnovan je 01.01.2005. godine. Zapošljava ukupno 22 djelatnika u području inženjeringa, prodaje, logistike i administracije. Uprava (inženjering, prodaja, administracija) nalazi se u Zagrebu (Lučko). Skladište je smješteno u 30-ak km udaljenom Velikom Trgovišću iznimno povoljnog prometnog položaja zbog blizine autoceste A3. Zahvaljujući našim uredima u Imotskom i Osijeku (prodaja, inženjering) naše se područje djelatnosti proteže na područje cijele Hrvatske i susjedne Bosne i Hercegovine te svojim komitentima jamčimo brzu, kvalitetnu i uvijek dostupnu uslugu.

 

Prodaja i najam oplatnih sistema i sistema skela - Inženjering

ZIDNE OPLATE (okvirna oplata, zidna oplata s nosačima, kružna oplata, okvirni podupirač jednostrane oplate, oplata za fasade, kosnici, sustav sidrenja). - OPLATA STUPOVA (oplata stupa, čelična kružna oplata stupa, lagana oplata stupa, kosnici). - STROPNA OPLATA (stropna oplata (aluminijska, sa nosačima...), modularni stolovi, stropni stolovi, pribor uz stropnu oplatu (lift za stolove, kolica za premještanje stolova, vilica za premještanje, kolica za demontažu), oplata za grede). - PENJAJUĆI SISTEMI (sistemi sklopivih podesta, penjajući i samopenjajući sistemi, penjajuće skele, sidreni sistemi za penjajuće skele, podest okna). - NOSIVE SKELE (stropni podupirači, nosivi sistemi, podupirači za teška opterećenja). - SKELE, RADNI PODESTI, STEPENIŠTA (industrijska skela, okvirna skela, modularna skela, elementi skele, stepeništa, spojni sistem rešetkaste konstrukcije, radne i zaštitne skele). - OPLATE ZA MOSTOGRADNJU I TUNELOGRADNJU - SPOJNI PRIBOR (sistemi za demontažu, Peridrain-vuna (za površine bez lunkera, postojane na habanje), sredstvo za skidanje betona za sve oplate i uređaje, oplatne ploče, logistički pribor, podložne ploče u industriji betonskih elemenata). - USLUGE (Software za optimizaciju procesa na gradilištu, najam materijala, predmontaža, koncepcijsko i izvedbeno planiranje, čišćenje i popravci, edukacija kupaca i seminari).

Teme