Ulaz za korisnike
Petrokov
Tvrtka

Petrokov

Dimnjaci, Regulacije, Pumpe, Ostala instalacijska oprema, Sanitarije, Sanitarna keramika, Kupaonski radijatori, Ugradbena tehnika, Sanitarna keramika, Armature, Kupaonski namještaj, Kade i tuš kade, Tuš kabine, Keramičke pločice, Galanterija, Spa, Kupaonski radijatori, Ugradbena tehnika, Kotlovi, Plamenici, Radijatori, Akumulacijski spremnici, Podno grijanje, Plinske peći, Rashladnici, Ventilokonvektori, Podni konvektori, Rashladnici, Klima uređaji, Grijanje, Kotlovi, Plamenici, Radijatori, Akumulacijski spremnici, Podno grijanje, Plinske peći, Električni uređaji, Fotonaponski sustavi, Obnovljivi izvori energije, Solarna energija, Dizalice topline, Alati za instalatere

Tvrtka Petrokov dijeluje na tržištu 25 godina i bavi se prodajom opreme za centralno grijanje, vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu i klimatizaciju.

Svojim je individualnim pristupom kupcima te pristupačnim cijenama i visokokvalitetnim proizvodima domaćih i svjetskih  proizvođača, prerasla u tvrtku koja zapošljava 125 djelatnika i među 200 je najuspješnijih u Republici Hrvatskoj, te druga na tržištu u svojoj branši.

Od 2012. godine tvrtka Petrokov djeluje na tržištu zajedno sa poznatom austrijskom tvrtkom Odörfer s kojom se zajednički usmjerava prema kvaliteti, dizajnu i najnovijim trendovima kako u svijetu kupaonica tako i u obnovljivim izvorima energije.

Osim obavljanja osnovne djelatnosti, Petrokov posebnu pažnju polaže na područje obnovljivih izvora energije. U sjedištu firme u Zagrebu-Sv. Klara, na krovovima skladišta postavljena je najveća solarna elektrana u Hrvatskoj.

Posljednjih petnaest godina tvrtka Petrokov je proširila svoju ponudu programom opreme za kupaonice. U našim centrima može se naći iznimno bogat izbor :

• keramičke pločice vrhunskih svjetskih proizvođača

• sanitarna keramika, sanitarne armature, sanitarna galanterija

• kade i tuš kade

• kupaonički namještaj.

Petrokov je izvrstan odgovor na pitanje o odabiru grijanja i plinska opreme, klimatizacije, vodovoda, sanitarija i keramike.

Bavimo se prodajom: sanitarija, opreme za grijanje i hlađenje te opremom i uređajima za obnovljive izvore energije

Bavimo se prodajom: sanitarija, opreme za grijanje i hlađenje te opremom i uređajima za obnovljive izvore energije

Teme