Ulaz za korisnike
Porobeton Ostrava a.s.
Tvrtka

Porobeton Ostrava a.s.

Porobeton „WHITE LINE“ blokovi su bijele boje, izvrsne kvalitete te posjeduju CE certifikat za prodaju na području cijele EU. „HD PROFIL“ d.o.o. Mursko Središće (Croatia) je firma partner i ispostava POROBETON Ostrava a.s. za ovaj dio Europe.

Porobeton „WHITE LINEblokovi su bijele boje, izvrsne kvalitete te posjeduju CE certifikat za prodaju na području cijele EU. „HD PROFILd.o.o. Mursko Središće (Croatia) je firma partner i ispostava  POROBETON Ostrava a.s. za ovaj dio Europe

Porobeton, inspiracija savršenstva.Inteligencija i fleksibilnost u sprezi s nanjovijom tehnologijom. Cilj firme, koja se specijalizirala prije svega za proizvodnju porobetonskih elemenata, je zadovoljiti ne samo kvalitetom materijala svoje kupce, već takoder omogućiti potpuni servis odgovarajućih usluga. Zahvaljujući podužoj povijesti, koja datira još od 1964. godine, proizvodnjom porobetona smo dostiglii visoke standarde i stekli iskustvo koje nam danas omogućava proizvoditi veoma kvalitetne porobetonske cigle i poprečne ležajnice. Prisutni već duže vrijeme na nekim tržištima u Europi u potrazi smo za mogućim poslovnim partnerima u Hrvatskoj s kojima bi naravno dijelili zajednički interes. 

Proizvodnja i prodaja porobeton blokova

Porobeton blokovi

Teme