Ulaz za korisnike
PPS - Galeković
Tvrtka

PPS - Galeković

Klasični parketi i podovi, nelakirani (nezavršeni), lakirani ili uljeni (gotovi), termički obrađeni parketi i podovi, decking od termički obrađene bukovine i jasenovine za eksterijere, fasade od termički obrađene jasenovine

Tvrtka PPS-Galeković se postupno razvijala iz male stolarije koja je osnovana 1956g. i prvotno se bavila izradom stolarije, pokućstva i kućišta za radije, da bi isključivo svojim radom, znanjem i tradicijom širila proizvodnju i proizvodni program te izrasla u pogon koji zapošljava preko 200 ljudi u dvije tvornice koje se nalaze u Mraclinu i Majuru.

Današnje poduzeće vodeći je proizvođač masivnih podova i parketa u Hrvatskoj, te godišnje proizvede preko 750000m2 podova i parketa, i prerađuje preko 40000 m3 trupaca. Naših 200 zaposlenih djelatnika, utjelovljuju preko 52 godine iskustva u obradi drva, te zajedničkim zalaganjem održavamo tradiciju obrade najboljeg slavonskog hrastovog, bukovog i jasenovog drva. Kao potvrdu kvalitete naših proizvoda dobili smo FSC Chain-of-Custody certifikat. Proizvodi se u 2 tvornice smještene u Mraclinu kraj Velike Gorice i Majuru kraj Hrv. Kostajnice.

Drvna industrija Galeković PPS postupno se razvijala iz male radnje za izradu namještaja, stolarije i kućišta još davne 1956. te je svojim radom i znanjem izrasla u pogon koji danas zapošljava preko stotinu ljudi. Tvrtka je također pokrenula inicijativu pokretanja drvne strukove škole u Hrvatskoj Kostajnici kako bi se i u budućnosti očuvala tradicija drvne proizvodnje u tom kraju.

Proizvodnja i prodaja parketa i podova

Klasični parketi i podovi, nelakirani (nezavršeni), lakirani ili uljeni(gotovi), termički obrađeni parketi i podovi, decking od termički obrađene bukovine i jasenovine za eksterijere, fasade od termički obrađene jasenovine

Teme