Ulaz za korisnike
Prajo beton  d.o.o.
Tvrtka

Prajo beton d.o.o.

Tvrtka PRAJO BETON d.o.o. dugi niz godina samostalno i vrlo uspješno izvršava sve ugovorene obveze iz područja građevinarstva, rušenje, visokogradnja, niskogradnja, proizvodnja betonske galanterije i opločnika u skladu sa europskim standardima i ISO normativima struke, a na svestrano zadovoljstvo svih svojih poštovanih kljenata koji su na ukazali povjerenje. Betonara Volumena 1,67 metara kubnih, kapaciteta 80 m³/h, ima silose za agregate, veličine 400 m³, i tri silosa za cement kapaciteta 180 tona. Betonara je u mogučnosti proizvesti širok spektar svih vrsta betona. Postrojenje betonare potpuno zadovoljava sve kriterije zaštite okoliša jer se u njoj nalaze separator ulja i masti, bazen za otpadne vode i ekofilteri koji sprječavaju izlaz cementne prašine. Ukoliko imate potrebu transporta betona do gradilišta imamo vlastite miksere od 5-8 m³ te autobeton pumpu. Betonska galanterija Postrojenje za izradu betonske galanterije smješteno je u novoizgrađenoj hali površine 1560 m³ i svojom koncepcijom osigurava jednostavan, kvalitetan i praktičan način proizvodnje. Svaki segment postrojenja je zaseban te svojim položajem i izvedbom omogučuje jednostavan pristup i kvalitetno održavanje.

Tvrtka PRAJO BETON d.o.o. dugi niz godina samostalno i vrlo uspješno izvršava sve ugovorene obveze iz područja građevinarstva, rušenje, visokogradnja, niskogradnja, proizvodnja betonske galanterije i opločnika u skladu sa europskim standardima i ISO normativima struke, a na svestrano zadovoljstvo svih svojih poštovanih kljenata koji su na ukazali povjerenje.

Betonara

 Volumena 1,67 metara kubnih, kapaciteta 80 m³/h, ima silose za agregate, veličine 400 m³, i tri silosa za cement kapaciteta 180 tona. Betonara je u mogučnosti proizvesti širok spektar svih vrsta betona. Postrojenje betonare potpuno zadovoljava sve kriterije zaštite okoliša jer se u njoj nalaze separator ulja i masti, bazen za otpadne vode i ekofilteri koji sprječavaju izlaz cementne prašine. Ukoliko imate potrebu transporta betona do gradilišta imamo vlastite miksere od 5-8 m³ te autobeton pumpu.

Betonska galanterija

Postrojenje za izradu betonske galanterije smješteno je u novoizgrađenoj hali površine 1560 m³ i svojom koncepcijom osigurava jednostavan, kvalitetan i praktičan način proizvodnje. Svaki segment postrojenja je zaseban te svojim položajem i izvedbom omogučuje jednostavan pristup i kvalitetno održavanje.

Osnovna djelatnost vezana je uz građevinarstvo: - proizvodnju, transport i ugradnju betona - proizvodnju betonske galanterije - niskogradnja, visokogradnja - rušenje i reciklaža građevinskog otpada Građevinske usluge koje nudimo: - Izgradnja, dogradnja i adaptacija - Kompletna izgradnja Vaših kuća, stanova, poslovnih prostora - Dogradnja i adaptacija starih objekata, kuća i zgrada - Sistem “ključ u ruke”

Betonska galanterija, Beton, Opločnici

Teme