Ulaz za korisnike
Quadriforis d.o.o. za projektiranje i usluge
Tvrtka

Quadriforis d.o.o. za projektiranje i usluge

Naše višegodišnje iskustvo u arhitektonskom projektiranju, uređenju interijera i stalni kontakti sa krajnjim korisnicima su važani čimbenici u formiranju i prezentaciji naših sadržaja. Kao najznačajnije, istaknuli bismo rubrike „KATALOG PROJEKATA“ gdje korisnicima portala dajemo primjere unutarnjeg uređenja poslovnih i stambenih prostora, „DIZAJN INTERIJERA“ i „OPREMANJE INTERIJERA“ u kojima se nalazi jako velika baza edukativnih članaka pisanih od strane naših arhitektica o mnogim temama vezanim za uređenje i opremanje interijera i „NAMJEŠTAJ I OPREMA“ gdje kroz kategorije i podkategorije proizvoda možete pogledati ponudu tvrtki za opremanje interijera sa područja cijele Hrvatske. Cilj portala je okupiti renomirane skupine - arhitekte, dizajnere, umjetnike, proizvođače i distributere opreme za uređenje interijera, kako bi se njihov rad prezentirao široj javnosti. Ovakvom koncepcijom, povezuje se na jednom mjestu hrvatski kreativni potencijal s proizvođačima, uz realne mogućnosti da brojni projekti zažive kao produkti njihove međusobne sinergije i postanu primjenjivi u opremanju interijera.

Arhitektonski portal interijerNET.hr zamišljen je kao informativno-edukativna baza za uređenje i opremanje javnih i stambenih prostora u Hrvatskoj uređivana od strane struke - arhitekata.

Naše višegodišnje iskustvo u arhitektonskom projektiranju, uređenju interijera i stalni kontakti sa krajnjim korisnicima su važani čimbenici u formiranju i prezentaciji naših sadržaja.

Kao najznačajnije, istaknuli bismo rubrike „KATALOG PROJEKATA“ gdje korisnicima portala dajemo primjere unutarnjeg uređenja poslovnih i stambenih prostora, „DIZAJN INTERIJERA“ i „OPREMANJE INTERIJERA“ u kojima se nalazi jako velika baza edukativnih članaka pisanih od strane naših arhitektica o mnogim temama vezanim za uređenje i opremanje interijera i „NAMJEŠTAJ I OPREMA“ gdje kroz kategorije i podkategorije proizvoda možete pogledati ponudu tvrtki za opremanje interijera sa područja cijele Hrvatske.

Cilj portala je okupiti renomirane skupine - arhitekte, dizajnere, umjetnike, proizvođače i distributere opreme za uređenje interijera, kako bi se njihov rad prezentirao široj javnosti. Ovakvom koncepcijom, povezuje se na jednom mjestu hrvatski kreativni potencijal s proizvođačima, uz realne mogućnosti da brojni projekti zažive kao produkti njihove međusobne sinergije i postanu primjenjivi u opremanju interijera.

Sve vaše kritike, primjedbe i pohvale, smatrat ćemo jako korisnima za ostvarivanje zadanog cilja.

Projektiranje i usluge, Projektiranje objekata, Projektiranje u visokogradnji, Dizajn interijera, Legalizacija objekata

Projektiranje i usluge, Projektiranje objekata, Projektiranje u visokogradnji, Dizajn interijera, Legalizacija objekata

Teme