Ulaz za korisnike
RADCON Croatia d.o.o.
Tvrtka

RADCON Croatia d.o.o.

RADCON Croatia d.o.o. je trgovačko-građevinska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu. Iza nas je dugogodišnje bogato iskustvo u graditeljstvu i to posebno u radu sa fasadnim sustavima, materijalima za poboljšanje betona,dekorativnim betonima, hidroizolacijskim materijalima i dr.

Moto našeg poslovanja je pronaći za Vas praktična  i  povoljna rješenja u različitim fazama gradnje. Tijekom vremena mijenjala se i potražnja za različitim materijalima i rješenjima.

Od srpnja 2013.godine, tvrtka RADCON Croatia d.o.o. je pravni sljednik tvrtke Gifiks GM d.o.o., čime je postala usko specijalizirana za prodaju,ugradnju i nadzor hidroizolacijskih materijala jedinstvenih po svojoj jednostavnosti primjene,učinkovitosti i postojanosti u zaštiti od vlage. Pri tom napominjemo da su to provjedene tehnologije koje su u svijetu cijenjene nakon više od desetaka godina praktične primjene na reprezentativnim objektima i lokacijama.

Proizvodi su pokriveni ispitivanjima i testiranjima od vodećih laboratorija iz Australije, SAD-a i Europe.

Za više informacija poslužite se drugim kategorijama naših stranica ili kontaktirajte naš stručni tim koji Vam je uvijek na raspolaganju.

 

RADCON FORMULA #7, RADMYX, WATERSTOP TRAKE, RECKLI MATRICE

Teme