Ulaz za korisnike
Rogić i Partneri d.o.o.
Tvrtka

Rogić i Partneri d.o.o.

Područje djelovanja tvrtke su projektiranje i inženjering u području Freonskih rashladnih sistema. Uz montažu rashladnih postrojenja (rashladne komore svih temperaturnih režima) specijalizirali smo i velike klimatizacijske sisteme koji opslužuju banke, bolnice, poslovne tornjeve, bijele sobe, server sale. Također jedna od specijalnosti je montaža i servis šok komora i agregata za temperaturno šokiranje robe (brzo zamrzavanje do -350C). Uz navedene djelatnosti naglasak dajemo na servis i održavanje, koje smo među prvima uveli po sistemu 24/7.

Rashladnom i klima tehnikom bavimo se već 35 godina. Kako se je mijenjala tehnologija hlađenja i klimatizacije uz stalnu edukaciju konstantno smo u strukovnom vrhu. U bogatom radnom iskustvu firma se je specijalizirala za pružanje servisa i održavanja.

Uz montažu velikih rashladnih sustava kao rashladne komore za industrijsko hlađenje u svim temperaturnim režimima za sve vrste namirnica bavimo se montažom velikih klimatizacijskih sustava CHILLER – ROOFTOP za velike korisnike kao bolnice, poslovni tornjevi, proizvodne hale. Jedini u Hrvatskoj imamo certifikat za rad na ekstremno niskotemperaturnim uređajima HUBER sa rasponom hlađenja do -1200C, a isti uređaj u roku sat vremena u drugom modu rada mora postići temperaturu od +4250C.

Uz ostale djelatnosti bavimo se i servisiranjam ICEMATIC i MAJA industrijskih ledomata za mesnu industriju i ribarstvo sa dnevnim kapacitetom proizvodnje od 10 do 1000kg. Temperaturni nadzor rashladnih postrojenja izvodimo sa opremom CAREL ili ELIWELL po najnovijim HACCP standardima.

 

Servis 24/7, održavanje, projektiranje, instaliranje, montaža, inženjering, oprema, retrofiting, freon R-400, freonska nepropusnost, temperaturni nadzor, rashladna tehnika, klime, hlađenje, ventilacija, klimatizacija, šok komore, šoker agregati, rashladni reaktor, LG ovlašteni distributer, aparat za autogeno zavarivanje i tvrdo lemljenje, freoni, ISO 22000, HACCP Stavljanje u pogon, servis i održavanje rashladne i klima tehnike za bolnice, markete, distribucijska skladišta, poslovne zgrade, mesnu i ribarsku industriju.

Autogeni aparati za tvrdo lemljenje i zavarivanje.

Teme