Ulaz za korisnike
Salix-Vrbić artis
Tvrtka

Salix-Vrbić artis

Tvrtka koja izvodi građevinsko fasadne radove svih vrsta , unutarnje i vanjsko žbukanje , uređenja unutarnjih stambenih prostora

Tko je Salix-Vrbić artis :
Salix-Vrbić  artis etablirana je tvrtka koja izvodi građevinsko fasadne radove svih vrsta  , unutarnje i vanjsko žbukanje , uređenja unutarnjih stambenih prostora i naravno sve artikle vezane za građevinu možete kupiti u novootvorenoj trgovini građevinskog materijala u Rijeci na Pehlinu kod Salix-Vrbić artis.

Na ovaj način Vas želimo obavjestiti  kada dođe vrijeme za uređenje Vašeg objekta  da nam se obavezno javite kako bih Vam omogučili adekvatnu ponudu za Vaše potrebe . Osim toga stojimo na raspolaganju za svaki savjet koji Vam je potreban za građevinsko fasadne i unutarnje stambene radove .


Od 2011 - 14 god.Salix Vrbić artis je izveo oko 46 WDW fasadnih sistema s Weber Saint Gobain i Termo Line proizvodima . Rijeć je o građevinsko fasadnim artiklima visoke kvalitete .
Hvala  što ste izdvojili nekoliko minuta i posvetili pažnju našoj malenkosti . Nadam se da će Vam Salix-Vrbić artis d.o.o. pridonijeti kvalitetnijem i ugodnijem stanovanju .

Stoga izaberite Salix gdje se kvaliteta isplati .
 

Fasaderski radovi, Unutarnje i vanjsko žbukanje, Uređenje interijera, građevinski materijali

Fasaderski radovi, Unutarnje i vanjsko žbukanje, Uređenje interijera, građevinski materijali

Teme