Ulaz za korisnike
Studio Adriatic j.d.o.o.
Tvrtka

Studio Adriatic j.d.o.o.

Gradnja niskoenergetskih i pasivnih kuća

Osim nabave i ugradnje opreme, izgradnje objekata te Natura Doma, vlastitog proizvoda u montažnoj gradnji, tvrtka se bavi vlastitim investicijama i vođenjem projekata za druge investitore u niskoenergetskoj i pasivnoj gradnji.

Nakon dugogodišnjeg proučavanja najboljih tehnologija u svijetu gradnje, tvrtka danas nudi brz, kvalitetan, ekološki i dostupan model gradnje i opremanja doma. Prednosti niskoenergetske i pasivne, zidane ili drvene konstrukcije u odnosu na “klasičnu” su višestruke. Znatno se smanjuje količina energija potrošena na grijanje, hlađenje, osvjetljavanje i održavanje kuće, čime su troškovi stanovanja svedeni na najmanju moguću mjeru.

Zbog visokokvalitetne opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača vrata, prozora, toplinskih crpki i rasvjetnih tijela te zbog napredne tehnologije u načinu gradnje, proizvodi i usluge Natura studija jamče kvalitetu, veću zaštitu od elementarnih nepogoda, brzu izvedbu i višedesetljetno, pa čak i stoljetno jamstvo.

Od samog položaja objekta, konstrukcije, opreme, tehnologije gradnje pa do izolacije i održavanja, sve je podređeno zdravom životu i korištenju prirodnih resursa poput, primjerice, sunca za grijanje i danjeg svjetla ili energije iz zemlje za grijanje i hlađenje doma.

Gradnja niskoenergetskih i pasivnih kuća

Natura dom - montažna kuća visoke kvalitete, Individualna montažna gradnja visoke kvalitete, Niskoenergetske i pasivne kuće , Drvena konstrukcija i visokokvalitetna oprema ,

Teme