Ulaz za korisnike
TECE d.o.o.
Tvrtka

TECE d.o.o.

Podno grijanje, Tuš kanalice s rešetkom, Tipke za ispiranje, Vodokotlići, Kompozitne cijevi, Cijevi za vodu, grijanje i grijanje površina, ugradbeni vodokotlići, aktivacijske tipke za ispiranje, tuš kanalice, slivnici, separatori za masnoću, cijev za podno grijanje u kolutu, zidno grijanje, fitinzi, elektronika za wc, cijevi

TECE je osnovan 1955. a njegovi korijeni leže u praksi: Korporacija je pokrenuta kao projektantski ured – zbog čega se u poduzeću do danas nastavila tipična inženjerska kultura pitanja: Može li se ovo učiniti bolje, brže, jednostavnije – atraktivnije?

TECE je poduzeće srednje veličine kojim upravljaju vlasnici i koje karakteriziraju ljudi uključeni u poduzeće. Kultura poduzeća je dugoročan, kontrolirani rast – čija je filozofija biti blizu kupca.

TECE proizvodi i prodaje svoja projektirana kućna rješenja diljem Njemačke i svijeta na osnovi dugotrajnog odnosa s kupcem. Budući da znamo da praksa predstavlja najbolji razvoj proizvoda, često uključujemo naše kupce u razvoj novih proizvoda.

TECE d.o.o.
Fallerovo šetalište 16
HR-10 000 ZAGREB
Tel:   +385 1 3079-000
Fax: +385 1 3079-048
info@tece.hr              

Prodaja sanitarne opreme.

Cijevi za vodu, grijanje i grijanje površina, ugradbeni vodokotlići, aktivacijske tipke za ispiranje, tuš kanalice, slivnici, separatori za masnoću

Teme