Ulaz za korisnike
TERRAGAZ GmbH
Tvrtka

TERRAGAZ GmbH

Cijevi za plin Fleksibilne cijevi fleksibilne cijevi za unutarnje plinske instalacije Fleksibilne rebraste cijevi Fleksibilne valovite cijevi, Fitinzi,

TERRAGAZ GmbH je generalni zastupnik i distibuter BOAGAZ savitljivih cijevi od nehrđajućeg čelika za zemlje srednjoistočne Europe.

TERRAGAZ GmbH usko surađuje i s nizom drugih renomiranih svjetskih i europskih tvrtki i proizvođača iz područja plinskih instalacija i plinske tehnike. Sjedište tvrtke je u Beču.

BOAGAZ fleksibilna valovita cijev od nehrđajućeg čelika za jednostavno, brzo i sigurno polaganje plinskih instalacija uspješno se koristi u Japanu i Sjedinjenim Američkim Državama već više od 30 godina. Izvorno razvijena za plinske instalacije u trusnim područjima Japana ovaj dokazani proizvod je napokon stigao i u Europu.
BOAGAZ sustav sukladan je normi EN 15266 i odobren je za plinske instalacije do radnog tlaka od 0,5 bara. U nekim europskim zemljama, u kojima se izdaju ili su potrebni dodatni certifikati, sustav BOAGAZ je certificiran od strane DVGW-a, ÖVGW-a, SVGW-a, ATG-a, BSI-a, IGT-a.

Za više informacija pogledajte našu brošuru.

Vaše prednosti s fleksibilnim BOAGAZ cijevima

BOAGAZ flekisbilna rebrasta cijev od plemenitog čelika može se nabaviti na kolutima od 15 do 105 metara, a omogućava instaliranje plinskih vodova uz minimalan broj spojeva. Izvrsna mehanička svojstva omogućavaju minimalne radijuse koljena, koja se mogu jednostavno izrađivati rukom bez dodatnog alata.

– Fleksibilna cijev od plemenitog čelika EN 15266
– Jedan tip cijevi za različite načine polaganja
– Cijev i koljena se mogu ručno savijati
– Kontinuirani cjevovodi uz minimalni broj spojeva
– Podžbukna i nadžbukna ugradnja
– Izvrsna mehanička svojstva
– Trostruka termička obrada cijevi
– 100% kontrola kvalitete u proizvodnji
– Jednostavna i sigurna montaža fitinga
– Odvojivi fitinzi s tehnologijom dvostrukog brtvljenja: primarna brtva metal-metal i sekundarna integrirana ravna brtva
– Brojne mogućnosti polaganja

TERRAGAZ GmbH
Attemsgasse 39/4/23
1220 Wien, Austria

office@terragaz.eu

+43 69917777658
www.terragaz.eu/hr/kontakt-hr

Proizvodnja i prodaja fleksibilnih - savitljivih cijevi za plinske instalacije grijanja

Cijevi za plin Fleksibilne cijevi fleksibilne cijevi za unutarnje plinske instalacije Fleksibilne rebraste cijevi Fleksibilne valovite cijevi

Teme