Ulaz za korisnike
Texo trgovina d.o.o.
Tvrtka

Texo trgovina d.o.o.

Poliuretanske pjene, Silikoni i montažno ljepilo, Trenutno ljepilo, Sakupljači vlage, Zaštitne cerade, Zaštitne krep trake, Zaštitne PVC trake, Mrežaste ljepljive trake, Traka od staklenih vlakana, Zaštitne folije, Trake za pakiranje, Trake za pakiranje, Trake za pakiranje - uzdužno i poprečno ojačane, Obostrano ljepljive trake, Gumena brtvila E-profil za prozore i vrata, Gumena brtvila P-profil za prozore i vrata, Spužvasta brtvila za prozore i vrata, Sanitarne trake, Protuklizne trake, Protuklizna traka, Elektroizolacijske trake

Texo trgovina d.o.o. je poduzeće čija je osnovna djelatnost veleprodaja raznih vrsta samoljepljivih traka, folija i brtvila za vrata i prozore, a posebno izdvajamo program zaštitnih krep traka i traka za pakiranje.

Osnovani smo 28.veljače 2002.g. sa sjedištem u Samoboru.

Tijekom proteklih godina predanog rada razvili smo se u vodećeg distributera samoljepljivih traka u Hrvatskoj, što je dovelo do osnivanja TEXO branda početkom 2007.godine. TEXO trake i folije proizvode renomirane europske tvrtke što je jamstvo kvalitete. 

Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti, dugogodišnjem iskustvu i stalnom praćenju potreba kupaca, TEXO trake danas se koriste u profesionalnoj i u kućnoj djelatnosti. 

Visoka profesionalnost, mobilnost i timski rad omogućuju da TEXO proizvodi u vrlo kratkom roku budu na policama u više od 400 trgovina boja i lakova, skladišta građevnog materijala i trgovačkih centara diljem Hrvatske.

Na našim stranicama pronaći ćete sve o tehničkim karakteristikama i mogućnostima primjene naših proizvoda. 

Trgovina ljepljivim trakama i silikonima

Zaštitne cerade Silikoni i montažno ljepilo Silikoni i montažno ljepilo Sakupljaci vlage Sakupljaci vlage Poliuretanske pjene Poliuretanske pjene Trenutno ljepilo Trenutno ljepilo

Teme