Ulaz za korisnike
Unialat
Tvrtka

Unialat

Crpke • Pumpe, Alati za kućne popravke, Pneumatski čekići, Elektro alati

UNIALATI d.o.o. je privatna tvrka osnovana 2005. godine.

Sve poslove u okviru registrirane djelatnosti uključujući uvozne, te carinsko-špediterske poslove obavlja potpuno samostalno.

Djelatnost tvrtke UNIALATI  je poslovanje s inozemstvom, uvoz-izvoz, zastupstvo,  domaća prodaja i dilerstvo, kao i knjigovodstveni servis. 

Prvo i najznačajnije mjesto zauzima poslovanje tvrtke UNIALATI  s poznatim i renomiranim proizvođačem visoko profesionalnog alata, tvrtkom STAHLWILLE Wuppertal-Beč i FINDOR Remscheid. 

UNIALATI d.o.o. je zastupnik tvrtke STAHLWILLE i FINDOR u Republici Hrvatskoj. 

Osim navedevnih proizvođača nudimo ručne alate, električne, pneumatske I hidrauličke alate, neiskreće alate, rezne I mjerne alate, CNC strojeve kao I sve vrste opreme I metalne galanterije svih renomiranih svjetskih proizvođača.

UNIALATI d.o.o. bilježi značajne rezultate u proteklom periodu i danas se javlja kao uvažen poslovni partner u poslovanju s gotovo svim velikim sistemima u hrvatskom gospodarstvu kao što su: INA d.d., INA rafinerija Rijeka i Sisak, STSI – Integrirani tehnički servisi, Crosco, HEP Proizvodnja, HEP Distribucija, MORH, HT-Hrvatske telekomunikacije, Petrokemija, HRT i mnogi drugi.

Crpke • Pumpe, Alati za kućne popravke, Pneumatski čekići, Elektro alati

Precizni mjerni alati, Pneumatski alati, Hidraulički alati, Električni alati, Alati za rezbarenje

Teme