Ulaz za korisnike
VADA d.o.o.
Tvrtka

VADA d.o.o.

Vada d.o.o. je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Vrbovcu, osnovana 1992. godine i od samog početka u svom radu slijedi poslovnu filozofiju održive proizvodnje i odgovornosti prema zajednici i okolišu. Među rijetkim smo proizvođačima koji u profilima za svoje PVC prozore i vrata koriste isključivo bezolovne stabilizatore na bazi kalcija i cinka - zaštićena greenline tehnologija - što kupce naših proizvoda svrstava u europsku ekološku elitu. Dokazana energetska učinkovitost i patentirani inteligentni sustavi pasivne ventilacije osiguravaju našim kupcima značajne uštede i zdravu mikroklimu, ali i utiču na općenito smanjenje potrošnje energije što dodatno doprinosi očuvanju zajedničkog nam okoliša. Za sva pitanja iz našeg područja djelatnosti stojimo vam na raspolaganju. Obratite nam se - isplati se.

Trenutno zapošljavamo 30 stručnih i iskusnih djelatnika, a u svom proizvodnom programu imamo PVC stolariju izrađenu od profila globalnog pionira u ovom području, njemačke tvrtke Trocal (koja je proizvela prvi serijski PVC prozor uopće još davne 1954. godine i od tada je tehnološki predvodnik u branši), aluminijske prozore i vrata, klizne i harmo stijene, grilje i fasade po sistemu renomiranih proizvođača profila Schüco i Feal, pokretne aluminijske skele za građevinske i radove na održavanju, te širok dijapazon aluminijskih ljestava za najrazličitije namjene. Vrhunski sustavi profila, visokotehnološka oprema na kojoj radimo i, prije svega, kompetentnost naših stručnjaka i razrađen sustav tehničke edukacije u suradnji s našim dobavljačima osiguravaju vam profesionalan pristup u svim fazama, od izmjera i kalkulacija, preko izrade do ugradnje, savjeta i održavanja.

lagane, standardne i univerzalne pokretne skele, kao i skele sa stepenicama, pokretne aluminijske skel, • PVC sustavi, AluFusion, Rolete, Grilje i škure. Boje i dekori, Greenline, Alu otvori, Fasade, prozori i vrata, klizne i fiksne stijene, grilje, aluminijske ljestve, slobodnostojeće (dvokrake), zglobne, višenamjenske i prislone, kao i ljestve na izvlačenje (dvodijelne i trodijelne).

Teme