Ulaz za korisnike
VELANA TRGOVINA
Tvrtka

VELANA TRGOVINA

Od godine 1993. Velana otvara svoja prodajna i proizvodna mjesta na lokacijama u Zagrebu, Splitu i Zadru u kojima možete razgledati stalnu postavu najtraženijih i najljepših modela zavjesa, panel zavjesa te široki izbor karniša i popratnog pribora.

Svojim širokim asortimanom trudimo se biti zastupljeni u svim vrstama interijera, te je tako naša specijalnost opremanje i popravci svih vrsta materijala za hotele, apartmane, ugostiteljske obrte, škole, vrtiće, zdravstvene ustanove, veleposlanstva, privatne stanove i kuće.

Prilikom odabira idealne zavjese za Vaš prostor treba voditi računa o osvjetljenju, bojama i rasporedu namještaja te dimenziji prozora i vrata, pri čijoj odluci naš tim dizajnera nudi idejno riješenje, u dućanu i na terenu. Za sve naše kupce vršimo besplatnu izmjeru zavjesa i karniša unutar prostora kojeg želite urediti.

Visoka kvaliteta svih materijala i usluge, kriterij nam je za postizanje Vašeg zadovoljstva.

Prodaja i proizvodnja zavjesa, panel zavjesa, karniša i popratnog pribora. Šivanje zavjesa, Šivanje dekora, Montaža zavjesa, obrada i oprema,

Zavjese, sporo gorive, Zavjese za zamračivanje, Zavjese i materijali za zavjese, Vrpce za zavjese, Trakaste zavjese od polivinilklorida, prozirne, Tkanine za zavjese, Rolo zavjese, Rimske zavjese, Prsteni za zavjese, Pribor za zavjese, Plisirane zavjese, Panel zavjese, Olovne trake, Montaža zavjesa, obrada i oprema, Materijali za dovršavanje zavjesa, Letve i vodilice za zavjese, Kompleti za karniše za zavjese, Karniše i pribor, Gotove zavjese, Dekorativne tkanine

Teme