Ulaz za korisnike
Izaberite kategoriju
Imate tvrtku?

Kreirajte svoj profil i privucite kupce i klijente

Registrirajte se »

Visokogradnja

Visokogradnja
Visokagradnja: Pod visokogradnjom podrazumijevamo posebno područje u građevinarstvu, a pritom se misli na gradnju visokih komercijalnih zgrada ili stambenim zgradama i samostojećim kućama. Informirajte se o poduzećima koja se bave visokogradnjom, informirajte se o cijanama radova u visokogradnji i inovativnim proizvodima, izvođačima koji se bave viskokogradnjom.

Visoke građevine se planiraju od strane arhitekta koji za vrijeme gradnje  nadziru projekt i koordiniraju sve osobe koje su uključene u gradnju. Osim toga, oni vode rezultate svih sudionika u projektu. Osim njih, u planiranje i gradnju su uključeni i inženjeri.

Za velike građevinske projekte je više ljudi uključeno. Osim arhitekata i inženjera, ovdje su uključeni i mnogi stručnjaci poput stručnjaka za lokalno upravljanje konstrukcijom, planera za dizajn, voditelja projekata i izvedbenog planera.

Osim njih, ovdje su i stručnjaci za strukturu koji obično prate građevinsku fiziku poput vrućine i dizajna zaštite od požara za tehničku opremu zgrade. Osim toga, mora se planirati i oprema za grijanje, vodovod, ventilacija i električna oprema koji imaju važnu ulogu u zgradama. Izvršenje planova se provodi kroz odgovarajuće radnike koji su obrtnici iz različitih smjerova. Foto: wienerberger.de

Članci

Još članaka ...