Ulaz za korisnike

žaluzine ( venecijanske ) i rolete u izolacijskom staklu

žaluzine ( venecijanske ) i rolete u izolacijskom staklu

Prozori predstavljaju oči kuće. Izolacijsko staklo i okviri konstruirani su danas uglavnom u cilju toplinske zaštite. Troškovi grijanja rastu iz godine u godinu. Nano istraživanjima stvorena su stakla koja imaju zaštitni premaz protiv prljavštine. Ranije se zaštita od sunca i svjetlosti i vidu zasjenjivanja unutarnjeg prostora montirala na zid ili na prozor.

Pod pojmom žaluzine na izolacijskom staklu skriva se moderna varijanta. Kod dvostruke staklene ploče žaluzina je montirana u supstancu stakla pomoću dodatne razdjelne ploče. Tako je garantirana perfektna zaštita od sunca i toplinska izolacija. Na taj način spriječena je pojava prljavštine ili mehaničkih oštećenja djelovanjem atmosferilija. Specijalni električni pogon omogućuje komforno podešavanje žaluzina. U ponudi se nalazi i manualna izvedba s poteznim užetom i zakretnom šipkom.

Danas se na tržištu mogu dobiti žaluzine na izolacijskom staklu za krov, prozore, fasade i zimske vrtove. Takva vrsta kombiniranih prozora sa zaštitom od sunca, pogleda i blještavila nudi se i za industrijsko područje. Upravo je takva vrsta zaštite idealna za bolnice, odjele za rekonvalescenciju jer prašina, bakterije, klice ili virusi tu nemaju pristup. Svoje mjesto našla je i u gastronomiji, nema više mukotrpnih postupaka pranja, a nema ni opterećenja mirisima. Ponudu zaokružuju dekorativni modeli u različitim kombinacijama boja. Uz to se nudi i garancija na pet godina.

Specijalnim vrstama upravljanja jednim pritiskom na taster možete rukovati s jednom ili više žaluzina u kući ili u području zimskog vrta. Svaki upravljački sistem može se proizvesti i programirati prema specijalnim zahtjevima, te je tako moguć individualni način uporabe. Zaštita od sunca, zaštita od pogleda i zaštita od blještavila integrirane u jednu uporabu predstavljaju bolje i ugodnije rješenje koje se dugoročno isplati.