Ulaz za korisnike

Zaštita od sunca i pogleda

Zaštita od sunca i pogleda

Zaštita od pogleda na prozorima i vratima pomoću roleta, žaluzina, zaštitnim mutnim staklom ili lamelnim zavjesama sprečava neželjene poglede s vana.

Zaštita od sunca se vrši pomoću unutarnjih ili vanjskigh uređaja, koji se pokreću ili ručno ili elektromotornim pogonom. Tek uz odgovarajuće reguliranje uređaji za zaštitu od sunca nude puni komfor.

Upravljanje uređajima za zaštitu od sunca omogućuje reguliranje roleta, markiza, rolo, lamelnih zavjesa poluautomatski i u ovisnosti od intenziteta sunca, jakosti vjetra, temperature, kiše, štiti unutarne prostorije od prekomjernog zagrijavanja i oštećenja UV-zračenjem, pretvara direktno sunčevo zračenje u ravnomjerno osvjetljenje prostorije kroz difuziju svjetla te umanjuje djelovanje bljeska.

Birati možete između markiza, roloa, roleta, lamelnih zavjesa, zavjesa, zavjesa za izloge, zaštitno staklo od sunčeva zračenja te folije kao zaštita od sunčeva zračenja.

Sunčevu zaštitu, u ovisnosti o kutu pada sunčevih zraka, nude i istaknuti, masivni građevinski dijelovi kao što su balkoni, lođe, vijenci, nastrešnice,rešetkaste skele, drvo za penjajuće biljke (pergole) i krošnje stabala,koje po ljeti stvaraju sjenu, a zimi omogućuju prodor sunčevih zraka.