Ulaz za korisnike

žbukeri

žbukeri

Žbuker počinje sa svojim radovima na gradilištu, nakon što je zgrada sa svojim pratećim dijelovima završena. Žbukači daju interijeru i pročelju zgrade sada njihov individualan izgled.

Sa klasičnim pojedinačnim radom, kao što su vijenci, rozete i stupci, oni oblikuju prostorije. Čak se koriste i moderne specijalne tehnike čišćenja kao što su Stuccolustro ili Sgraffitio.

Ukupni dojam na kraju predstavlja zgradu iz mramora i plemenitih materijala, koji je u stvarnosti samo plemenito ukrašen.

Žbukeri cijene za posao žbukanja će formirati u ovisnosti o broju četvornih metara, kvaliteti podloge koju trebaju žbukati i o vrsti žbuke kojom će se nešto žbukati. Prilikom traženja žbukera i ponude obavezno se raspitajte o žbukeru i njegovim referencama, preporuka dobrog prijatelja vam može biti od velike pomoći. 

Cijene radova žbukera

Grubo i fino žbukanje zidova strojnom gips-vapnenom žbukom u debljini sloja do 2 cm. U cijenu uključeni rad i materijal.

m2

1,00

65,00

65,00 kn

Grubo i fino žbukanje stropova strojnom gips-vapnenom žbukom u debljini sloja do 2 cm. U cijenu uključeni rad i materijal.

m2

1,00

75,00

75,00 kn

Cijene građevinskih radova (troškovnik) - Izrada troškovnika

...............................................................................................................................