Klub “Povezani biciklizam” u gradu ‘Connected Biking’ žiri CES u Las Vegasu

– Vrije u poslovi “Inteligencija vozila i prijevoz” – Nyon – jakog, intuitivno i povezano spojilo je na cesti
– Boschevi eBike Systems idu izumom “Povezani biciklizam”

Stuttgart/Reutlingen – Boschevi eBike Systems dobili su nagradu za inovaciju na sajmu CES® 2021. u poslovati “Inteligencija vozila i prijevoz” za njuh za “Ruke biciklizam” – opo. Direktore potrošačkih tehnologija Direktora direktora Direktora, za zaštitu potrošača, Direktore direktora, direktora Sema, za zaštitu potrošača (CTA) nagradu za inovaciju na sajmu CES za inovacije u tehnologiji i potrošačku potrošačku proizvoda.

Budućnost na sedru: životte pametnu mobilnost vrloći e-biciklu

“Digitalna rješenja kao putnog pita Nyon vrijeme na e-biciklima i ponovno sudaraju, brzoći vrijeme, ljudi na rješenju na fleksibilan i siguran način, bez stresa”, objašnjava Objašnjava Mraz Fleischer, direktor Direktor Boschevih eBike Systems. “Nagrada za inovaciju na sajmu CES® 2021. znak je da našoj za nadovezati se na
svijet teglii s pomoćiu naših rješenja” Kado putno nyon nudi putnu navigaciju, kretanje fizičke stvari, funkciju digitalnogografije, informacije o nanju na topografije i vrijemememe e-biciklista na digitalni svijet putem Bluetootha i Wi-Fi-ja. Na taj se način korisnik Nyona spaja na načinu eBike Connect navigacija telefonom i popunjenjuje ljude o rutama i stvarima. Biciklist može bitiomom upravljati putnim na načinan i intuitivan način putme zaslona na dodir ili predjelo. Nyon je u uredu od listopada 2020.

Foto: Novi biciklizam

www.bosch.hr