Nove Internet stranice Bosch dijagnostike online i putem QR coda

Bosch Program seminara za 2013. godinu za automobilsku tehnologiju i uspješno poslovanje Vaše radionice

Od sada online i putem QR coda

Kompetentno savjetovanje, dijagnoza i usluga putem tehničkih seminara u Boschu

Bosch Hrvatska predstavio je na svojoj web stranici Plan seminara za 2013. godinu, namijenjenu članovima Bosch Car Servisa te Bosch Modula te tako nastavlja s podrškom razvojnih procesa  s opširnom i aktualnom ponudom tehničkih seminara.
Složeni sustavi u motornim vozilima zahtijevaju uvijek kvalificiranije dijagnoze za stručni popravak i održavanje. Profitirajte zahvaljujući Bosch ‘know-how’ pristupu kod održavanja, servisiranja i popravaka putem vrhunski školovanih stručnjaka. Putem ovih seminara prenijeti će Vam se sistemska znanja, tehničke informacije i funkcije Bosch ispitnih uređaja.
Program seminara možete naći na Bosch web stranici pod linkom

Program seminara 2013 ili jednostavnim skeniranjem QR-Code-a putem smartphone-a

Nove Internet stranice Bosch dijagnostike online i putem QR coda

Odjel Autoopreme tvrtke Robert Bosch d.o.o. predstavlja novo obnovljenu i sadržajno bogatiju web stranicu. Sve o ponudi za Vašu radionice – od testera za upravljačke uređaje do kočionih valjaka, uređaja za montažu guma i balansiranje kotača te mnogo više pod linkom  Bosch Dijagnostika ili jednostavnim skeniranjem QR-Code-a putem smartphone-a

Kontakt za medije:
Kristina Šperanda Ferenc
Tel.: (+385) 1 295 80 47
Kristina.speranda-ferenc@hr.bosch.com

Automobilska tehnologija najveći je poslovni sektor grupe Bosch. Prema preliminarnim rezultatima ostvaren je promet od 30,9 milijardi eura ili 59% ukupnog prometa grupe u poslovnoj 2012 što Bosch Grupu čini jednom od vodećih dobavljača autoopreme. Više od 171.000 zaposlenika sektora Automobilska tehnologija radi širom svijeta na sedam poslovnih područja: tehnologija ubrizgavanja za motore s unutarnjim izgaranjem, periferni uređaji pogonskog sklopa, alternativni koncepti vožnje, aktivni i pasivni sigurnosni sustavi, funkcije za pomoć i udobnost, informacije i komunikacija u vozilu, kao i usluge i tehnologija za odjel autoopreme. Bosch je zaslužan za važne inovacije autoopreme, kao što su elektroničko upravljanje motorom, sustav protiv proklizavanja ESP® te common-rail dizelsku tehnologiju.

Bosch Grupa vodeći je globalni dobavljač tehnologije i usluga na području automobilske tehnologije, energetike i građevinske tehnike, industrijske tehnologije i potrošačke robe. Prema preliminarnim rezultatima, više od 306.000 radnika ostvarilo je promet od 52,3 milijarde eura u 2012. Bosch Grupa sastoji se od društva Robert Bosch GmbH i više od 350 društava-kćeri i regionalnih društava u oko 60 zemalja. Ako ubrojimo i njegove prodajne i servisne partnere, Bosch ima svoje predstavnike u oko 150 zemalja. Ova svjetska mreža za razvoj, proizvodnju i prodaju temelj je za daljnji rast. Bosch je u 2012. godini potrošio oko 4,5 milijarde eura na istraživanje i razvoj te je prijavio preko 4700 patenata diljem svijeta. S pomoću svih svojih proizvoda i usluga Bosch unapređuje kvalitetu života nudeći inovativna i korisna rješenja. Na taj način Bosch diljem svijeta nudi tehnologiju koja je „tehnologija za život“.

Dodatne informacije možete pronaći na www.bosch.com