STIHL akumulatorski uređaji (aku škare, aku kosilica, aku pila i aku trimer)

Za uređenje travnjaka, okućnice i onih malih nedostupnih  dijelova Stihl je pripremio nove Akumulatorske uređaje lagane, tihe i neovisne o izvoru napajanja, visokog kapaciteta akumulatora i snažnog elektromotora.

Uz modele koji su idealni za košnju u stambenim područjima ili na javnim uređenim površinama, jer imaju širi promjer najlonske niti i odstojni luk, također su praktični i  akumulatorski trimeri za veoma učinkoviti rad putem izravnog pogona glave za košnju i veliki promjer košnje.

U svibnju je neophodno početi sa pravovremenom košnjom do dva puta tjedno. Kad se obavlja košnja kotači na jednoj strani moraju voziti po već pokošenoj površini. Idealna je akumulatorska kosilica koja se ističe svojom lakoćom upotrebe i sa svojim karakteristikama, kao i robusnim kućištem te podešavanjem visine reza u 5 položaja.

Garaža vam je već puna, ali morat ćete pronaći još mjesta jer posla još ima. Nedostaju vam dva elementa neizbježna za proljetne radove, a to je motorna pila i škare za živicu. To stane i u najzakrčeniju garažu.

Akumulatorska motorna pila je sjajna jer nudi snažan agregat, veliku snagu te radnu udobnost. Idealna je za radove u vrtu i voćnjaku.

Još nam je ostala živica, koju treba obrezati kvalitetno i prikladno urediti u skladu sa čitavim dvorištem. Potrebne su vam snažne škare za živicu koje su istovremeno i praktične i učinkovite. Takve škare se ističu posebno brušenim noževima i visokim zupcima za grane, idealnim za podrezivanje u vrtu i na imanju. Ako vam treba za profesionalniju primjenu odaberite model sa nešto većom duljinom reza (62 cm) i obostrano brušenim noževima.