Uredite vaša imanja uz jedinstvenu Stihl motornu pilu MS 241 C-M

Nije potrebno čekati zadnji čas da zahladi već je dovoljan hlad ili zalazak sunca da se bacite na rad u vrtu i okućnici. Pripremiti drva za ogrjev ili barem posložiti prošlogodišnje ostatke veoma je bitno, olakšat ćete si poslove, a s druge strane dočekat ćete zimu spremniji.

Za svaki rad postoji rješenje. Stihl je za izradu drveta, njegu posjeda i sve ostale radove pripremanja za zimu stvorio idealnu motornu pilu. Model MS 241 CM s potpuno elektroničkim upravljanjem motora M-Tronic sistemom. Savršena manja pila koja sa svojih 4,7 kg težine, korisniku olakšava rad. Ovaj uređaj će vam pomoći pri pripremi ogrjevnog drveta, ali i oko svih onih poslova poput pripremanja drvene ograde, izgradnji sjenica ili pak obrezivanju manjih stabala. Višenamjenska je to motorna pila koja se ističe lakom upotrebom i kvalitetom rada.

M-Tronic sistem upravljanja motora regulira doziranje i upotrebu goriva sve uz prilagodbu na razne uvjete okoliša i radova koji se obavljaju. Pila se ističe i s antivibracijskim sistemom i memorijskom funkcijom za što brže pokretanje motora.

Osim nekoliko navedenih karakteristika ova jedinstvena pila se ističe i pročiščivačem zraka s HD2 sistemom koji je veoma jednostavan za čišćenje. Osim toga ima količinsko reguliranu pumpu za ulje koja dodatno ističe jedinstvenost ove posebne pile.

Nova je to motorna pila koja bi se svakako trebala naći u garažama svakoga tko ne čeka zadnji čas kako bi se opremio za zimu. Predvečer kad topline popuste, bacite se na posao kako bi naknadno mogli uživati u hladnijih danima.

Kraj ljeta iskoristite za akcijsku ponudu koja traje od 01.09. do 15.10. Izvucite svoje stare motorne pile iz garaže, uzmite ih sa sobom i pri kupnji nove STIHL najsuvremenije motorne pile MS 241 C-M dobivate 500,00 kn popusta.

Pokažite koliko ste kreativni, koliko ste spremni na radove i trud oko uređivanja vaših posjeda koji su dio vašeg života i koji će pokazati najbolje koliko se trudite. Travnjak, okućnica, povrtnjak sve su to dijelovi vašeg života sa prirodom i po njima se vidi koliko ste spremni truditi se oko nje. Svaki detalj oko kojeg se trudite je odraz osobe i njegovog stava prema prirodi.