JADRAN – IMPEX – preko 20. godina uspješnog poslovanja

U sklopu manifestacije, ponuda na odjelima građevine, alata i zaštitne odjeće, keramike i sanitarija te vrata i podnih obloga začinjena je obiljem akcija i popusta, kao i bogatim nagradama za kupce.

Centar su za vrijeme Dana građevine posjetili brojni izvođači, građevinske tvrtke, kao i građani, te se uvjerili u kvalitetu ponude i usluge, kao i povoljne cijene. Uz navedeno, svi posjetioci za vrijeme Dana građevine mogli su osobno zatražiti savjete i pojašnjenja direktno od proizvođača materijala, koji su u edukacijskoj dvorani organizirali prezentacije i pokazne ugradnje za građevinare i zainteresirane građane.

Prodajni savjetnici Jadran–impex-a kontinuirano se educiraju u oblasti energetski učinkovitih materijala, kao i noviteta na tržištu građevnim materijalima, te svojim klijentima mogu ponuditi i kompetentne stručne savjete.

Jadran – impex je u posljednjih godinu i pol, unatoč krizi, uložio značajna sredstva u dizanje razine kvalitete svoje usluge. Tako je u rujnu 2012.g. otvoren novi, veliki centar u industrijskoj zoni Kukuljanovo, koji se proteže na 20.000 m², od čega 6.000 m² zatvorenog prostora, unutar kojeg se nalazi bogato opremljeni izložbeni prostor.

U izložbenom salonu građevnih materijala u centru Jax, kupci mogu vidjeti i usporediti dizajn i kvalitetu različitih materijala koje ugrađuju u svoj objekt. Najprestižniji proizvođači u domeni građevinskih materijala imaju svoj izložbeni prostor u sklopu salona, koji prati redoslijed gradnje od temelja do krova.

Za uređenje interijera, svakako treba posjetiti odjel vrata i podnih obloga, gdje se posjetioci mogu uvjeriti u ponudu unutarnjih i ulaznih vrata renomiranih proizvođača, kao i prozora, te parketa i laminata širokog raspona kvalitete i cijena.

Na odjelu keramike i sanitarija izložen je bogat asortiman podnih i zidnih pločica talijanskih i španjolskih proizvođača, sanitarije, te kupaonski namještaj i kupaonska galanterija.

Uz materijale za gradnju, u salonu možete izabrati i opločnike za vaše okućnice, te široku paletu boja za unutarnje zidove.

Za one koji žele više, Jadran – impex pruža uslugu dizajna, projektiranja, izgradnje i održavanja bazena te prodaju bazenskih sistema i bazenske tehnike talijanskih, francuskih i njemačkih proizvođača.

Na kraju, Jadran – impex u svojoj ponudi ima odjel alata i zaštitne odjeće, na kojem možete pronaći baš sve što vam je potrebno za vaše majstorske pothvate.

Pozivamo vas da posjetite centre tvrtke Jadran – impex na Kukuljanovu, Trinajstićima, Crikvenici, Novom Vinodolskom, i na Rabu.

Posjetite našu web stranicu, lajkate nas na facebooku i pratite na Twitteru:
www.jax.hr
www.facebook.com/JAXhr
www.twitter.com/JAXhr