16. međunarodni sajam SASO u Splitu

Posjetite 16. međunarodni sajam SASO u Splitu, mjesto susreta novih tehnologija i struke!

 

Sajam SASO 2011 obilježit će zajedničko predstavljanje hrvatskih tvrtki putem Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore, kao i zajednički nastupi tvrtki njemačkih pokrajina Bavarske i Magdeburga, Slovenije, Austrije, Poljske, te Bosne i Hercegovine.

Koliko je sajam SASO 2011 međunarodno priznat najbolje potvrđuju najave izlagača iz 12 zemalja: Njemačke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Italije, Češke, Poljske, Francuske, Slovačke, Kanade i Hrvatske.

Ali, sajam SASO nije samo gospodarska izložba. To je mjesto gospodarskog povezivanja, edukacije kroz stručna predavanja, razmjene ideje i iskustava i usavršavanja na brojnim specijaliziranim konferencijama. Bogati konferencijski program sajma SASO odgovor je na potrebe tržišta za znanjem koje znači konkurentnost. Na sajmu Saso 2011. očekuje Vas i program stručnih konferencija i gospodarskih susreta: 9. Dan arhitekata, 7. Energetski summit, 5. Dan građevinara, 4. Dan ekologije, Gospodarski susreti b2b@SASOfair, radionice i prezentacije koje će posjetiti preko 1000 stručnjaka i predstavnika tvrtki.

Sudjelovanje na konferencijama je bez troškova kotizacije, a ulaznice za sajam SASO 2011 mogu se već od 01. rujna 2011. naručiti u pretprodaji putem web stranice www.sasofair.com po povoljnijoj cijeni od 30,00 kn.

Reprezentativna gospodarska izložba, brojne konferencije i veliki broj posjetitelja čine sajam SASO i sajamsku industriju generatorom poslovanja. Da je sajamska industrija uistinu dobar poslovni potencijal za grad, regiju i Hrvatsku, možemo vidjeti na brojnim europskim primjerima. Upravo tako i sajam SASO značajno doprinosi razvoju grada i regije

Dobro nam došli!

Vaš

Sajam Split

http://www.sasofair.com/