8. Sabor hrvatskih graditelja

HRVATSKI SAVEZ GRAĐEVINSKIH INŽENJERA organizira, sada već osmi po redu, SABOR HRVATSKIH GRADITELJA koji će se održati 18. – 20. travnja 2021. u hotelu Olympia u Vodicama.

Održivo graditeljstvo postalo je prioritet suvremenog graditeljstva i energetske održivosti sustava. Implementacija elemenata takvog graditeljstva postaje sve veći pokazatelj podizanja opće društvene i stručne svijesti o tome kakav okoliš ostavljamo budućim naraštajima. Na skupu će se analizirati i druga aktualna pitanja graditeljstva, posebno investicije iz EU fondova. Zbog navedene je činjenice i osnovni tematski naziv 8. Sabora: ‘GRADITELJSTVO I KLIMATSKE PROMJENE’.

Pozivamo stručnjake iz svih područja graditeljstva da predstave značajne projekte, zanimljiva inženjerska rješenja i inovacije. Posebno ih pozivamo da na organiziranim plenarnim sjednicama i okruglim stolovima iznesu svoja promišljanja, saznanja i viđenja te da sa sudionicima skupa podijele svoja iskustva.

Pozivamo sponzore da podrže 8. SABOR HRVATSKIH GRADITELJA, koji je izvrsna prilika da se predstave te skrenu pozornost na svoju djelatnost, proizvode i poslovne potencijale.

Detaljne informacije o ovom najvećem skupu graditelja u Hrvatskoj, kao što su:
– važni datumi za dostavu sažetaka i cjelovitih radova
– načini prijave na skup i iznosi kotizacija
– marketinškog predstavljanja
– sponzorskih pogodnosti
– rezervacije smještaja
mogu se naći na web stranici: http://sabor.hsgi.org

Iskreno se veselimo Vašem dolasku,

Hrvatski savez građevinskih inženjera
Tel. +385 1 4872 502
Fax. +385 1 4872 526
e-mail: sabor@hsgi.org