ambienta – 47. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije od 14.-18.10.2020.

BIAM – međunarodni sajam alatnih strojeva i alata i ZAVARIVANJE

Uvažavajući složenost epidemiološke situacije u našoj zemlji, ali jednako tako neophodnost tržišne i poslovne aktivnosti u takvim uvjetima, zadovoljstvo je istaknuti kako Zagrebački velesajam d.o.o. s ukupnim prostornim kapacitetom (40.000 m2 paviljonskog i 30.000 m2 otvorenog prostora) zadovoljava sve preporuke i uvjete za javna okupljanja te održavanje sajmova i događanja (epidemiološke mjere u prilogu).

S tim u vezi, u tijeku su cjelovite i žurne pripreme vezane uz održavanje navedenih sajmova, a u skladu s novim okolnostima i novoj stvarnosti koja nas okružuje, terminski povezujemo sadržajno srodne sajmove te u njihovu realizaciju implementiramo nove tehnologije i opremu.

Molimo da, ukoliko ste zainteresirani za izlaganje na 47. AMBIENTI, da nas o tome obavijestite odnosno pošaljete ispunjenu, ovjerenu i potpisanu Prijavu izlaganja i Obrazac za unos u Katalog B5A najkasnije do 21.09.2020. (prijavni materijali u prilogu).

Zbog epidemioloških razloga, ulaz na sajam svih sudionika bit će omogućen isključivo uz obveznu on line registraciju koje detalje ćemo Vam naknadno poslati. Sajmovi će se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Projektni timovi sajmova zajedno s cijelim menadžmentom na raspolaganju su Vam za uspješnu pripremu izlagačkog nastupa te za sve dodatne informacije, dogovore i pojašnjenja.

Uvjereni smo da će ova koncepcija, uz mogućnosti koje pruža, naići na odobravanje i interes izlagača i posjetitelja te da ćemo zajedno svjedočiti početku nove ere i dimenzije poslovanja.

https://www.zv.hr/