AMBIENTA, jubilarni 40. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće opreme

Na prvom katu Arena centra u sklopu interijer kornera imate priliku vidjeti četiri potpuno opremljena stana, namještaj, dekoracije, rasvjetna tijela i besplatno se savjetovati s dizajnerom interijera koji je na raspolaganju svaki dan od 10-21 sat te će odgovoriti na sva Vaša pitanja i dati zanimljive i korisne savjete za uređnje Vašeg doma.

Preko 20 izlagača renomiranih brandova, od jeftinijih do onih ekskluzivnih, dizajnerskih pripremili su za vas novitete iz svoje ponude ali i posebne popuste koje možete iskoristiti u vrijeme trajanja interijer kornera do 10.11..

Ovaj puta je u interijer korneru naglasak stavljen na problematiku postavljanja i organizacije kućnih ureda. Nastavno na tu temu, partner projekta brend Women in Adria organizira tri subote za redom  počevši  od 19.10. predavanja arhitektice koja će se pozabaviti upravo pitanjem rada kod kuće, stvaranjem adekvatnog prostora i atmosfere za rad te ponuditi moguća riješenja.  Detalje o predavanjima potražite na www.womeninadria.com.

Posjetite nas i prošetajte kroz četiri stana uređena u četiri različita stila, inspirirajte se i potražite savjet za uljepšavanje Vašeg stana ili kuće.

Popis izlagača:

ErgoActiv, ABC Interijeri, Margalić, Kuhinje Knapić, Žaruljoteka, Kika, Lesnina, Lateran, Gala drvo, Stilles, Hespo, Tepih centar, Spačva, Galeković parketi, Velux, Kamini Kodrić, Keramika Modus, Hora, Lip Bled, Crostone, Vandersand, Bernarda, Sony.

Informacije o događaju: Danijela Živković
PR director
+ 385 91 563 9232
www.womeninadria.com
www.facebook.com/womeninadria Twitter: WomeninAdria