Budućnost ugodnog stanovanja

|BUS 2019|

Osmu godinu za redom, SUPEUS organizira cjelodnevni besplatni seminar ”Budućnost ugodnog stanovanja – BUS” s ciljem edukacije studenata o energetskoj učinkovitosti, obnovljivim izvorima energije i održivoj gradnji. Na seminaru se upoznaje s najaktualnijim tehnologijama i temama putem predavanja eminentnih sveučilišnih profesora i stručnjaka iz sektora gospodarstva te se na taj način povezuju različite tehničke struke i stručnjaci iz raznih područja znanosti i industrije. Uz priliku za učenje putem zanimljivih predavanja, sudionicima se otvara prilika i za povezivanje putem direktne komunikacije tijekom stanki.

Ove godine, u subotu 18. svibnja, na Arhitektonskom i Građevinskom fakultetu u Velikoj predavaoni (VP), održat će se 8. po redu seminar

„BUS 2019. – Budućnost ugodnog stanovanja 2019“

na kojem će sudjelovati desetak predavača iz različitih područja znanosti i industrije.*

Na prethodnih sedam BUS-eva, ukupno je sudjelovalo preko 1700 studenata i 70 predavača, isključivo vrhunskih profesora i prepoznatih stručnjaka iz raznih tvrtki i institucija, a projekt je kao vrijedan i kvalitetan dosad prepoznalo preko 40 tvrtki. Seminari su, kako i priliči, bili medijski popraćeni od strane 2 televizijske kuće, 4 radio programa, nekoliko partnerskih konferencija te kroz mnoštvo web portala i časopisa tematski vezanih uz djelovanje Udruge.

Za više informacija, posjetite: https://bus.supeus.hr

* Točna agenda bit će dostupna naknadno.