Europska Konferencija o vodama u Zagrebu 23.03.2020.:

Rezervirajte svoje mjesto!

Povodom Svjetskog dana voda časopis Komunal organizira Europsku konferenciju o vodama pod nazivom “Klima i čista voda”. Konferencija će se održati 23.03.2020. u hotelu Westin (dvorana Opera, 17. kat).

Časopis KOMUNAL već više od 6 godina aktivno prati događanja u komunalnom sektoru te kroz organizaciju stručnih konferencija, okruglih stolova i radionica, kao i niza studijskih posjeta intenzivira razmjenu znanja i doprinosi boljoj informiranosti sektora. Stalni globalni pritisak na klimu te najave još drastičnijih klimatskih promjena dovode do jačanja svijesti o značaju vodnih resursa, stoga su nadležna UN i EU tijela odredila KLIMU I ČISTU VODU kao ključnu ovogodišnju temu za cijeli sektor.

Očekuje se kako će konferencija okupiti preko 200 sudionika, a osim predstavnika komunalnih tvrtki i jedinica lokalne samouprave i nadležnih institucija iz Hrvatske i regije, na konferenciji će prisustvovati i predstavnici relevantnih europskih institucija iz Bruxellesa, uključujući i predstavnike Europskog parlamenta i Europske komisije, kao i europske asocijacije, vodeći europski ulagači u vodni sektor, mnogobrojni lobisti, pravni i financijski stručnjaci te međunarodne financijske institucije.

Očekuju se i mnogobrojni dobavljači inovativnih tehnologija, domaće civilne udruge, predstavnici znanstveno-istraživačke zajednice te drugi ključni dionici uključeni u poslove s komunalnom infrastrukturom, vodoopskrbom i otpadnim vodama.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u intenzivnu interakciju sudionika i predavača, kroz mnogobrojne rasprave i predstavljanje ključnih tematskih naglasaka koji se tiču EU tema (europske politike, izmjene pripadajućeg zakonodavstva i najbolje europske prakse u vodnom sektoru).

Za sve pojedinosti i prijedloge slobodno nas kontaktirajte na: info@komunal.hr ili na +385 1 6329 111.

PROGRAM KONFERENCIJE

PRIJAVNICA