Hibridna konferencija za nekretnine i investicije – EXPO REAL Hybrid Summit

Transformacija klasičnog oblika sajma EXPO REAL, zbog trenutne korona krize, u mnogo sigurniji format – EXPO REAL Hybrid Summit – Hibridna konferencija za nekretnine i investicije.

Datum: 14. – 15. listopada 2020.
Mjesto održavanja: ICM – Međunarodni kongresni Centar München
Više o sajmu: www.exporeal.net

Korona kriza je teško pogodila svjetsko gospodarstvo, što se reflektiralo i na industriju nekretnina i financija. Morali smo klasičan oblik sajma EXPO REAL transformirati u mnogo sigurniji format, spojiti najbolje od tradicionalne konferencije sa simultanom digitalnom konferencijskom platformom.

Inovativni format EXPO REAL-a 2020 se sastoji od tri glavna stupa: konferencije uživo za sudionike na licu mjesta i sudionike preko live-streaminga širom svijeta, za izlagače mogućnost rezerviranja prostora od 9 do 24 m² znanog kao „Smart Spaces“ i posebne priredbe i izložbeni prostori za posebna tematska područja, kao što je start-up platforma EXPO REAL Innovation.

Industrija nekretnina i financija mora ići naprijed, stoga će novi format u 2020. omogućiti sudionicima u ICM-u (Međunarodnom kongresnom Centru München) koji se prostire na 7.000 m² i susjednom paviljonu B0 koji zauzima 3.500 m² više nego dovoljno prostora da se osigura fizička distanca radi novonastale situacije.

Messe München očekuje oko 5.000 sudionika na samom mjestu događaja, iako to ovisi o smjernicama lokalnih vlasti prije samog eventa. Konferencijska izlaganja bit će prenošena uživo za sudionike koji ne mogu biti fizički prisutni, omogućujući im ne samo da budu sudionici velike virtualne zajednice širom svijeta, nego da mogu i izmijeniti informacije sa govornicima i drugim sudionicima konferencije.

Momentalno se radi na programu konferencije koji će biti finaliziran za nekoliko tjedana, međutim jasno je da će jedna od glavnih tema biti kratkoročni, srednjoročni i dugoročni učinci pandemije koronavirusa.

Kako pandemija utječe na tržište nekretnina i investicija u Njemačkoj i šire? Kakav će utjecaj izbijanja pandemije imati na različite vrste imovine? Kako će industrija reagirati na pojačanu digitalnu transformaciju koja se desila uslijed korona pandemije?

Na EXPO REAL Hybrid Summit-u raspravljat će se o tome, a i o mnogim drugim pitanjima i temama.