Hrvatska stručna udruga za plin

Međunarodna plinska konferencija i izložba odgođena za listopad 2020. zbog situacije s korona virusom

Ovim putem Vas obavještavamo da je zbog novonastale okolnosti širenja infekcije korona virusom održavanje jubilarnog 35. Međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin odgođeno na sljedeći datum: od 21. 10. 2020. do 23. 10. 2020. Skup će se održati u Kongresnom centru Grand Hotela Adriatic u Opatiji.

U listopadu ove godine sve bi trebalo biti spremno za prihvat plutajućeg LNG terminala na otoku Krku pa se nadamo da će biti prilike za tehnički posjet lokaciji ovog važnog plinskog projekta u Omišlju.

Najnovije informacije o međunarodnom skupu redovito ćemo objavljivati na internetskoj stranici skupa: https://susret.hsup.hr/ .

Ukoliko bude potrebno otkazati smještaj u hotelu, koji ste ranije rezervirali, besplatno ćete moći otkazati do 7 dana prije planiranog dolaska.

U ime Organizacijskog odbora,
doc. dr. sc. Dalibor Pudić, dipl. ing.
Predsjednik Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP)

OPSEŽAN I ZANIMLJIV SADRŽAJ KONFERENCIJE

Očekuje Vas više od 60 prezentacija zanimljivih znanstvenih i stručnih radova, okruglih stolova, nekoliko panel-diskusija, dvije zanimljive radionice u okviru 12 tematskih cjelina i posterska sekcija uz sudjelovanje uglednih stručnjaka iz Republike Hrvatske i brojnih europskih zemalja. Više o zanimljivom sadržaju konferencije možete pročitati u članku najave konferencije na sljedećem linku.
Preliminarni program bit će objavljen u lipnju.
SPONZORSTVO

Ovaj događaj je izvrsna prilika za sve sudionike tržišta plina za stvaranje i jačanje poslovnih veza na dinamičnom tržištu s potencijalom rasta i promicanje novih inovativnih proizvoda i rješenja za plinsku i energetsku industriju.

Sponzorstvo priznatog znanstveno-stručnog skupa omogućuje dugoročnu vidljivost i pristup međunarodnoj publici iz više od 20 zemalja, od kojih su većina donositelji odluka, menadžeri i potencijalni kupci.

Za više informacija o sponzorskim paketima molimo kontaktirati organizatora:

Centar za plin Hrvatske d.o.o.; e-mail: opatija@hsup.hr ; tel: 01 6189 590

www.hsup.hr