Hrvatske pločice na ‘tjednu keramičke mode’ u Italiji!

CERSAIE 2013 – događaj godine za sve proizvođače keramičkih pločica, arhitekte, dizajnere i sve one koji prate trendove iz svijeta uređenja interijera i eksterijera i ove se godine održava u ‘starom’ rujanskom terminu, od 23. do 27. ovog mjeseca u Bologni. Svoje najnovije kolekcije keramičkih pločica izložit će na gotovo 100m² izložbenog prostora oplemenjenog poznatim hrvatskim motivima jedini domaći proizvođač/predstavnik keramičke industrije – Keramika Modus iz Orahovice.

Dizajn i kvaliteta prepoznati na domaćem istranom tržištu

Na hrvatskom i regionalnom tržištu Keramika Modus prepoznata je, priznata i udomaćena zahvaljujući odličnom omjeru kvalitete i cijene. Na stranim tržištima, kao što su tržišta Austrije, Slovačke, Mađarske, Francuske, Rusije… brend je sve prisutniji i omiljeniji zbog istih karakteristika, kao i činjenice da ima dizajnerski privlačne originalne proizvode i svakako zavidne kapacitete tvornice u Orahovici, koja može realizirati najrazličitije ‘custom made’ narudžbe sve zahtjevnijih kupaca u najkraćem vremenskom roku.

„Upravo te i takve narudžbe te otvaranje novih tržišta opravdavaju naša konstantna ulaganja u ljudske potencijale i najmoderniju igitalnu tehnologiju za otiskivanje najrazličitijih motiva na keramičke pločice, što predstavlja budućnost keramičke industrije, a jedini je to smjer u kojem i mi gledamo kao ambiciozan tim. Za naše vjerne, kao i potencijalne nove kupce uz te postojeće prednosti i ove smo godine pripremili brojne novitete koje ćemo s ponosom predstaviti u Bologni.“, izjavio je Željko Radek, predsjednik Uprave Keramike Modus.

Noviteti Keramike Modus za talijanski ‘ceramic fashion week’

Sajam CERSAIE ne nosi bez razloga titulu ‘tjedan visoke mode’ u svijetu keramike, a upravo s inspirativnim mislima na taj osnovni ‘nadimak’ sajma, Keramika Modus je za ovogodišnje predstavljanje svojih noviteta među elitom globalne keramičke scene izabrala kolekcije Madielle, Sabuni, Stone, Olimpia i Provenzale. Iskonskim jezikom mode, odnosno decentnim i nenametljivim bojama kao što su antracit siva ili paleta pastelnih nijansi, upečatljivim motivima kao što su intrigantna crna čipka ili vječni mozaik uzorak, bezvremenskom zlatnom klasikom, neutralnim zemljanim tonovima i strukturama te uvijek inspirativnim geometrijskim oblicima, ove kolekcije progovaraju o aktualnim trendovima u svijetu keramičkih pločica za uređenje interijera… sa stilom. Jednostavno, Keramika Modus – Najljepša u kupaonici!

CERSAIE 2013 – INFO ZA POSJETITELJE

Sajam Cersaie 2013, koji se od 23. do 27. rujna održava u Bologni, Italija otvoren je za posjetitelje svaki dan, od ponedjeljka, 23.09. do petka, 27.09. od 09:00 do 19:00 sati. Ulaz je besplatan, a ulaznicu je potrebno rezervirati online na službenim
internetskim stranicama Cersaie.it gdje se može pronaći i više informacija o sajmu i izlagačima.

ŠTAND KERAMIKE MODUS NALAZI SE U HALI 15, BROJ B19 – C20.

Veselimo se susretu u Bologni & dobro nam došli!

_______________________________________________________________________

INFO I KATALOG

Više informacija o tvrtki, kao i aktualni katalog keramičkih pločica Keramike Modus nalaze se na službenim internetskim stranicama tvrtke www.keramika-modus.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite aktivnosti Keramike Modus i na društvenim mrežama:

Facebook www.facebook.com/keramikamodus

Twitter https://twitter.com/KeramikaModus

LinkedIn http://www.linkedin.com/company/2730764?trk=prof-0-ovw-curr_pos

Pinterest http://pinterest.com/modus05/boards/

YouTube http://www.youtube.com/channel/UC4KGQtCMosO3UF7-kYG_9JQ

Vimeo https://vimeo.com/keramikamodus

KONTAKT OSOBA

Dodatne informacije:

Mirjana Kožić, marketing & PR

+ 385 91 4779 027

mkozic@keramika-modus.com