ISH 2013: Laufen podiže zavjesu

Švicarski specijalist Laufen predstavio se na Sajmu ISH u Frankfurtu/Main od 12. do 16. ožujka (dvorana 3.1/izložbeni prostor B 51) sa brojnim novim proizvodima i inovacijama. Jedni od najvažnijih bili su proizvodi izra eni od novog materijala Saphir- Keramik (Safir
Keramika), s kojim je tvrtka pokrenula zna ajne promjene u dizajnu
keramike. Na izložbenom prostoru švicarskog stru njaka za
kupaonice, tako er su predstavljeni novi elementi i dopune
postoje ih linija, kao što su najnovije dopune kolekcije Palomba.]]>

Na Sajmu ISH 2013, Laufen je samo malo podigao zavjesu te predstavio dva profinjena umivaonika, kao pilot uzorke, izrađena od novog, inovativnog materijala Saphir Keramik. Zahvaljujući svojoj iznimnoj čvrstoći i sposobnosti savijanja, Saphir Keramik omogućuje izuzetno tanak dizajn zidova sužen radijus bez kompromisa kada se radi o stabilnosti i otpornosti na lomove. Mogući su zidovi ne deblji od otprilike 4 mm i rubovi sa radijusom od 1 do 2 mm. “Sajam ISH je idealna platforma za pokretanje revolucije u svijetu dizajna keramike za kupaonice”, kaže Alberto Magrans, Laufen Senior Managing Director, “i uvjeren sam da smo iznenadili industriju sa našim novitetima izrađenim od Saphir Keramik.” Izvanrednost inovativnog materijala keramike zadivila je i stručni žiri, koji je dodijelio ovom materijalu Nagradu Desing plus, ponuđenu od strane Sajma Frankfurt u suradnji sa Njemačkim Vijećem za dizajn.

Laufen je također na Sajmu ISH predstavio dvije nove serije mješalica, Cityplus i Twinplus, koje je dizajnirao Andreas Dimitriadis. Cityplus je prava ikona urbanog života, koja se ističe svojim velikodušnim dizajnom površine i čistim, horizontalnim linijama. Twinplus se ističe svojim tankim, elegantnim oblicima, koje su,svojom arhitektonskom skromnošću, u kupaonici ugodne za oko. Obe serije mješalica uključuju cijelu ponudu, zahvaljujući njihovoj funkcionalnošću, korisnicima nude veliku ugodnost i visoku kvalitetu u kupaonici.

Posljednja dopuna kolekciji Palomba, koja je već osvojila brojne nagrade, također je, u cijelosti, po prvi puta u Njemačkoj, predstavljena na Sajmu ISH. Središnju poziciju na izložbenom prostoru među novitetima zauzeli su samostojeći umivaonik Menhir, koji podsjeća na plimom i osekom izbrušenu formu stijene, i jedinstvena kada dinamičnog, asimetričnog oblika sa visokim leđima. Četiri nova ugradbena umivaonika, dva zdjelasta umivaonika i namještaj za kupaonice bili su raspoređeni između ovih protagonista. “Novi proizvodi kolekcija Palomba samo su vrh ledenjaka”, ističe Magrans, “ s obzirom da naša ponuda uključuje mnogo novih rješenja, dizajna i inovacija – naši posjetioci su doživjeli par iznenađenja.!”

Martina Džoja-Barišić
Marketing Department
INKER d.d.
Member of Roca Group

Phone: +385 1 3350 812
Mobile:+385 99 25 72 491