Kvaliteta360

Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju „Kvaliteta360“ održat će se 18.05.2021. godine i okupit će predstavnike 300 tvrtki i poduzetnika iz Republike Hrvatske i inozemstva koji će u formalnim i neformalnim dijelovima konferencije, u ugodnoj atmosferi Hotela Sheraton u Zagrebu, slobodno razmjenjivati svoja znanja, iskustva i najbolje prakse upravljanja kvalitetom u poslovanju.

Cilj konferencije je razmjena iskustava i podizanje svijesti o važnosti upravljanja kvalitetom sa svrhom boljeg pozicioniranja proizvoda i usluga na domaćem i globalnom tržištu Europske Unije i svijeta.
Kroz 20 dinamičnih praktičnih predavanja sudionicima će se obratiti renomirani hrvatski i inozemni poduzetnici i predstavnici tvrtki iz različitih sektora gospodarstva, a koji su upravo podizanjem i održavanjem visoke razine kvalitete prepoznati na domaćem i globalnom tržištu.

Osim formalnog dijela konferencije, sudionici će na pauzi za kavu, pauzi za ručak i na after partyu, moći ostvariti nove poslovne kontakte, razmijeniti informacije pa i održati radne sastanke.
Za pred-konferencijski dan, 17.05.2021. godine, organizatori su osigurali dvije atraktivne edukacije koje vode renomirani stručnjaci u području upravljanja kvalitetom.

Osiguravši sve potrebno za zdravstveno siguran boravak na konferenciji, Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju „Kvaliteta360“ ponosni je nositelj oznake Safe Stay in Croatia dodijeljenu od Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske.

Za više informacija i prijavu pogledajte web stranicu konferencije na: https://kvaliteta360.eu/

Osnovne informacije:

Naziv: Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju „Kvaliteta360“
Mjesto: Hotel Sheraton, Zagreb
Datum: 18.05.2021.
Vrijeme 08:30-16:00 sati
Glavni organizator: BARREK Group

Organizacijski odbor:
– Doc. dr. sc. Đuro Tunjić, TÜV Croatia
– Blaženka Vlahović, Gradska plinara Zagreb
– Jelena Gruja, DNV
– Olga Štajdohar Pađen, CROLAB
– Alma Aganović, Asocijacija za kvalitetu BIH
– Milenko Raguž, Asocijacija za kvalitetu BIH
– Robert Barišić, BARREK Group