Novo o DOMOTEX 2022-e

Osam mjeseci do DOMOTEX-a 2022. već je vidljivo da će 33. izdanje najvažnijeg svjetskog sajma tepiha i podnih obloga biti snažan i inovativan događaj. DOMOTEX će sadržavati nekoliko inovacija od 13. do 16. siječnja.

– Novi raspored jakih etiketa “Tepisi i prostirke” i “Floor & Wall” – Novi dani izložbe: od četvrtka do nedjelje
– Pozitivan odaziv i snažna predanost izlagača

Iz Hannovera. Osam mjeseci do DOMOTEX-a 2022. već je vidljivo da će 33. izdanje najvažnijeg svjetskog sajma tepiha i podnih obloga biti snažan i inovativan događaj. DOMOTEX će od 13. do 16. siječnja imati nekoliko inovacija: moderan i optimiziran dizajn dviju novouvedenih DOMOTEX etiketa “Carpets & Rugs” i “Floor & Wall” kao i prilagođena struktura dvorane olakšat će orijentaciju. Prošireni asortiman proizvoda i usluga povećava učinkovitost. Osim toga, DOMOTEX se još više usredotočuje na primjenu i posebne formate prilagođene određenim ciljnim skupinama koje se povećavaju za atmosferu i relevantnost.

“Predstavit ćemo trendove, inovacije i način života na decentraliziran način u odgovarajućim područjima prikazivanja”, kaže Sonia Wedell-Castellano, globalna direktorica DOMOTEX- a, Deutsche Messe AG, Hannover. “Izlagači i sudionici mogu se radovati mnogim inovativnim idejama. Oni mogu otkriti trendove i inovacije koje će oblikovati sutrašnje poslovanje. Posebno smo zadovoljni tržišno relevantnim izlagačima koje smo uspjeli ‘ponovno osvojiti’ za nadolazeći događaj. Biti u mogućnosti ponovno upoznati cijelu industriju podova licem u lice u Hannoveru u siječnju 2022. pravi je vrhunac nakon duge pandemije! To čini pripreme još zabavnijima.”

Razina registracije premašuje očekivanja

Trenutačni status registracije svjedoči o pozitivnom odgovoru na DOMOTEX, koji se održava kao hibridni događaj u siječnju 2022. godine. “Mnogi izlagači već su potvrdili svoje sudjelovanje na DOMOTEX-u čak i prije službenog otvaranja registracije”, dodaje Wedell-Castellano. “To još jednom naglašava važnost DOMOTEX-a kao globalnog tržišta i izvora inspiracije za cijelu industriju. Važnost sastanaka licem u lice za industriju ne može se precijeniti: poznati i dugogodišnji izlagači kao što su IPEK – A. Ipektchi, Galleria Battilossi, Jaipur Rugs Company, Jambros Modern Flooring, Javi Home, Rezas Oriental & Modern Rugs i Zollanvari iz sektora ručno rađenih tepiha, kao i Oriental Weavers Carpet, Obsession i Royal Hali iz sektora tepiha izrađenih strojeva već su potvrdili svoje sudjelovanje. Obveze Bauwerk Grupe, HARO-a i Scheuchera kao novih izlagača, kao i sudjelovanje ter Hürnea i Windmöllera na području parketa, LVT-a i laminata poseban su izvor radosti. Osim toga, već su se registrirali associated Weavers, Infloor-Girloon i Onefloor iz tekstilnog i otpornog sektora te SELIT iz sektora tehnologije primjene i instalacije.”

Dvije nove jake etikete: “Tepisi i tepisi” i “Floor & Wall” olakšavaju pregled tržišta
Na DOMOTEX-u 2022. bit će predstavljene dvije nove jake etikete za optimizaciju orijentacije za posjetitelje: “Tepih i tepisi” i “Floor & Wall”. Prilagođeni raspored dvorane objedinjuje grupe proizvoda iz dvije oznake u smislu prostora, omogućujući sudionicima iz trgovine na veliko i malo, arhitekture, uređenja interijera, obrta te trgovine namještajem i namještajem da se lakše snađu. Dvorane od 2 do 4 predstavit će najveći svjetski asortiman ručno rađenih tepiha. Strojno izrađeni tkani tepisi mogu se vidjeti u dvoranama od 5 do 7. Dvorane od 2 do 7 tako tvore “Tepih i prostirke”.

Proizvodi i praktična rješenja iz tehnologije primjene i ugradnje ubuduće će biti kod kuće u dvorani 12, neposredno uz tekstilne podne obloge u dvorani 11 i tvrde podove i otporne podove u dvorani 13. Osim toga, veći naglasak bit će stavljen na proširenu paletu proizvoda, uključujući brojna zidna rješenja koja izlagači redovito prikazuju na DOMOTEX-u. To znači da će dvorane od 11 do 13 formirati “Floor & Wall”.

Novi datumi prikazivanja

Od sljedeće godine DOMOTEX će se održavati od četvrtka do nedjelje (prethodno od petka do ponedjeljka). To znači da će DOMOTEX 2022 započeti 13. siječnja i ostati otvoren do 16. siječnja. Novim slijedom dana DOMOTEX odgovara na želje brojnih posjetitelja i izlagača da predstavu službeno otvore već u četvrtak i ponude dva uzastopna radna dana.

www.domotex.de