Objavljen je Poziv autorima na JUBILARNI 35. MEĐUNARODNI ZNANSTVENO-STRUČNI SUSRET STRUČNJAKA ZA PLIN (6. – 8. 05. 2020., Opatija)

Centar za plin Hrvatske i Hrvatska stručna udruga za plin (HSUP), članica Međunarodne plinske unije (IGU) pozivaju vas da prezentacijom znanstveno-stručnog rada i/ili tehničko-komercijalne prezentacije pridonesete uspješnosti JUBILARNOG 35. MEĐUNARODNOG ZNANSTVENO-STRUČNOG SUSRETA STRUČNJAKA ZA PLIN, koji će se tradicionalno održati od 6. do 8. svibnja 2020. godine u Kongresnom centru Grand Hotela Adriatic u Opatiji.

Jedna od najvećih međunarodnih plinskih konferencija i izložbi u srednjoj i jugoistočnoj Europi očekuje sudjelovanje više od 600 vodećih stručnjaka za plin i energetiku, tj. predstavnika oko 230 organizacija i ustanova iz područja energetskog i plinskoga gospodarstva i više od 45 izlagača iz 20 zemalja Europe i svijeta.

SPONZORSTVO

Ovaj događaj je izvrsna prilika za sve sudionike tržišta plina za stvaranje i jačanje poslovnih veza na dinamičnom tržištu s potencijalom rasta i promicanje novih inovativnih proizvoda i rješenja za plinsku i energetsku industriju.

Sponzorstvo priznatog znanstveno-stručnog skupa omogućuje dugoročnu vidljivost i pristup međunarodnoj publici iz više od 20 zemalja, od kojih su većina donositelji odluka, menadžeri i potencijalni kupci.

Za više informacija o sponzorskim paketima molimo kontaktirati organizatora:

Centar za plin Hrvatske d.o.o.; e-mail: opatija@hsup.hr ; tel: 01 6189 590

OSIGURAJTE VAŠ IZLOŽBENI PROSTOR NA VRIJEME!

90% izložbenog prostora je već zakupljeno na izložbi plinske opreme i tehnologije, koja će se održati ispred kongresne dvorane te okupiti više od 45 izlagača iz zemlje i svijeta.

ZA REZERVACIJU ŠTANDA kliknite OVDJE.

Centar za plin Hrvatske d. o. o. i Hrvatska stručna udruga za plin (HSUP), članica Međunarodne plinske unije (IGU), s ponosom najavljuju 35. obljetnicu međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin, koji će se tradicionalno održati u Opatiji od 6. do 8. svibnja 2020. godine.

Jedna od najvećih međunarodnih plinskih konferencija i izložaba u regiji srednje i jugoistočne Europe očekuje sudjelovanje više od 600 stručnjaka za plin i energetiku, od čega 60-ak uglednih predavača i oko 50 izlagača iz 20 zemalja Europe i svijeta. Utjecajni skup plinske struke u Opatiji obuhvatit će niz aktualnih tema važnih za plinsko gospodarstvo i energetiku koje se protežu duž cijelog lanca prirodnog plina, kao i ključnu problematiku koja će odrediti razvoj tržišta prirodnog plina u bliskoj budućnosti.

Osim usmenih prezentacija znanstvenih i stručnih radova o temama konferencije te tehničko-komercijalnih prezentacija pojedinih tvrtka, održat će se i posterska sekcija na kojoj će biti prikazani radovi brojnih stručnjaka iz različitih područja energetske struke.

Opatijski Susreti uključeni su u Program stručnog usavršavanja Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP) te sudionicima konferencije osiguravaju 20-ak školskih sati stručnog usavršavanja o temama plina, energetike, osnova tehničke regulative i termotehničkih sustava i postrojenja.

Usporedo s konferencijom, kao i svake godine, održat će se izložba plinske opreme i tehnologije na kojoj će pedesetak domaćih i inozemnih izlagača prikazati napredna tehnička rješenja za plinsko gospodarstvo i energetiku.

Međunarodna konferencija i izložba nude brojne mogućnosti marketinškog predstavljanja tvrtke i tehničkih rješenja sponzorstvima, pokroviteljstvima, tehničko-komercijalnim prezentacijama te izlaganjem plinske opreme i tehnologije na unutarnjim i vanjskim izložbenim jedinicama. Sponzoriranje 35. Susreta pomaže kompanijama da osnaže svoj položaj, pokažu ekspertizu i nova tehnička rješenja za svladavanje izazova plinskoga gospodarstva.

Interaktivni networking, ciljane tematske cjeline i renomirani govornici odlike su skupa što spaja znanost, obrazovanje, struku i poslovne subjekte koji aktivno sudjeluju u plinskome gospodarstvu. Ovaj skup pruža sudionicima sve što im je potrebno za osmišljavanje buduće uspješne poslovne strategije.

Ako imate uslugu ili tehnologiju koju želite ponuditi plinskomu gospodarstvu, ovaj je skup najbolja platforma za interakciju i izravnu komunikaciju s ciljanim tržištem.