Plus X Award za najbolji proizvod godine

Gorenje je ove godine primilo u Njemačkoj dvije prestižne nagrade Plus X Award 2011 za pećnicu Gorenje+ s inovativnim upravljačkim modulom. Inovativni elektronski upravljački modul iChef+ bio je nagrađen nagradom Plus X za inovativnost, visoku kakvoću, odličnost dizajna i jednostavnu uporabu a pećnica s inovativnim kliznim upravljanjem bila je izabrana za najbolji proizvod godine u kategoriji pećnica.

Gorenje je za elektronski upravljački modul iChef+ ove godine već primilo priznanje uglednu međunarodnu dizajnersku nagradu Red Dot Design Awards te slovensku dizajnersku nagradu Oblikovanje leta. Ovogodišnji žiri prepoznatljive međunarodne nagrade Plus X Award, koji je sastavljen od uglednih predstavnika iz cijele Europe, nagradila je inovativni elektronski upravljački modul iChef+, prvi puta upotrijebljen u vrhunskoj pećnici robnog znaka Gorenje+, model GO 896 X, nagradom Plus X Award 2011 za inovativnost, visoku kakvoću, odličnost dizajna i jednostavnu uporabu a pećnicu Gorenje+ GO 896 X prozvala je najboljim proizvodom godine u kategoriji pećnica. Pećnica ih je uvjerila inovativnim upravljačkim modulom koji omogućava korisniku kod upravljanja pećnice slična iskustva kao kod popularnih proizvoda zabavne elektronike. Korisnik dodirom zaslona u boji ulazi u glavni izbornik i zatim s logičnim uzastopnim dodirima slika u boji i ikona bira između različitih programa i funkcija pečenja. Pored toga, pećnica ih je dodatno uvjerila svojim inovativno zaobljenim oblicima unutrašnjosti koji omogućavaju vrhunske učinke pečenja, velikom zapremninom unutrašnjosti od 65 l, velikom površinom za pečenje od 46 cm, učinkovitim namještanjem grijača te brojnim korisničkim funkcijama.

O nagradi Plus X Award

Nagrada Plus X Award računa se kao najveći natječaj na svijetu u području tehnologija, sporta i stilova života. Nagradu Plus x Award™ dodjeljuje komisija koja je sastavljena od uglednih predstavnika različitih industrija i medija iz cijele Europe. Za dobivanje nagrade proizvod mora biti uvijek u jednoj od kategorija kao što su inovativnost, dizajn, visoka kakvoća, jednostavnost korištenja, prihvatljivost za okoliš, funkcionalnost i egononomija, izabran za najbolji u svojoj skupini proizvoda na europskom tržištu. Znak nagrade Plus X Award™ u obliku prepoznatljivog simbola »+ x« poručuje potrošačima visoku kakvoću robnog znaka.

+++

Novi robni znak Gorenje+ temelji se na cjelovitom konceptualnom, korisničkom i dizajnerskom povezivanju širokog izbora odličnih aparata za kuhanje, pečenje, hlađenje i pranje. Namijenjena je zahtjevnijim kupcima koji kućanske aparate kupuju u salonima kuhinja odnosno kod specijalista za kuhinje gdje se Gorenje+ i prodaje.

ODNOSI Z JAVNOSTMI d.o.o.