Projekt Euro Topten Max

U konzorciju za realizaciju projekta su 22 partnera iz 19 europskih zemalja a Hrvatsku na projektu predstavlja Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske.

U samom fokusu  ove inicijative je izrada nacionalnih TOPTEN stranica na kojima će se predstaviti energetski najučinkovitiji uređaji na tržištima zemalja partnera.  Kroz razvoj nacionalne internetske stranice projekta nastoji se na pregledan i dostupan način pružiti temeljne podatke o energetskom označavanju kućanskih uređaja te se uz transparentne i jasne kriterije odabira, neovisno o utjecaju  proizvođača, donosi pregled energetski najučinkovitijih kućanskih uređaja dostupnih na hrvatskom tržištu.

Kako bi se na što bolji način predstavio sam  projekt i nacionalna internetska stranica, 9. studenog 2012. godine, od 17-19 sati u Arena centru u Zagrebu (ulaz Slavonija), će se održati svečano predstavljanje internetske stranice projekta koje će biti popraćeno nagradnom igrom za sve zainteresirane građane. Ispunjavanjem ankete na stranicama projekta sudionici će moći osvojiti vrijedne nagrade u vidu energetski učinkovitih uređaja predstavljenih na stranicama projekta.

Detaljnije informacije  o ovom događanju, ali i samom projektu možete pronaći  na  www.topten.com.hr ili izravno putem sljedećih kontakata.

Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske
Mr.sc. Vesna Kolega
Voditelj projekta
vkolega@regea.org
Tel: 01/3098-315