REXPO Adriatic 2013 budi optimizam, zaključak je posjeta ministra Branka Grčića sajmu

Tom je prilikom naglasio kako je REXPO Adriatic 2013 izvrsna prilika za predstaviti, ali i upoznati investicijske potencijale Republike Hrvatske posebno zato što je sajam regionalnog karaktera i okuplja ne samo domaće već i regionalne investitore pa daje i realan prikaz Hrvatske u odnosu na Jadransku regiju. Ugodno se iznenadio brojem dobrih i kvalitetno pripremljenih investicijskih projekata koje se na sajmu REXPO moglo vidjeti. Na kraju posjeta zaključio je da sajam REXPO zaista budi optimizam, čestitao organizatorima na odlično odrađenom poslu te najavio kako će Vlada Republike Hrvatske svakako i ubuduće podržavati ovo događanje.

Međunarodni poslovni sajam investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina za Jadransku regiju REXPO Adriatic 2013 ima podršku brojnih institucija u Hrvatskoj, pa je tako u srijedu sajam svečano otvorila direktorica sajma Sanda Marušić uz podršku Veleposlanice Republike Makedonije u Republici Hrvatskoj Nj.E. Daniele Karagjozoska, pomoćnika ministra turizma Želimira Kramarića i ministrice graditeljstva i prostornoga uređenja Anke Mrak-Taritaš.

Ovogodišnji sajam REXPO Adriatic 2013 u dva je dana okupio oko 1.000 domaćih i međunarodnih sudionika te oko 30 izlagača na štandovima dok je REXPO Forum ugostio preko 50 eminentnih međunarodnih stručnjaka te predstavnika vlada u regiji.

Više informacija o sajmu REXPO Adriatic 2013 na www.rexpo.hr.

# # #

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite: Sanda Marušić
voditeljica projekta
telefon 01 644 5905
mobitel 091 5518 470
e-mail sanda.marusic@rexpo.hr
Vanja Pleša
Media Val – agencija za komunikacijski menadžment
telefon 01 3691 850
mobitel 091 4397 001
e-mail vanja.plesa@media-val.hr