Sajam investicija i nekretnina BELRE 29. i 30. listopada na Beogradskom sajmu – Da gradimo Srbiju – Priključi se i Ti!

VII Sajam nekretnina i investicija BELRE održava se 29. i 30. listopada na Beogradskom sajmu. Nasajmu će se predstaviti gradovi i općine Srbije, NALED, SIEPA, Regionalna gospodarska komora Fruli Venecija Đulija, novi projekti razvoja infrastrukture, industrijskih zona, investicije u komercijalne i rezidencijalne nekretnine i investicije u energetiku. Pored konferencijskog programa na kome će sudjelovati predstavnici vlade, predstavnici stranih investicionih fondova i domaćih kompanija, na samom sajmu će se odvijati i direktni susreti stranih investitora i domaćih kompanija.

\’\’Bez obzira na krizu javnih financija kroz koju Srbija prolazi i na konstantno opadanje kreditnog rejtinga, postoji interes investitora koji su već tradicionalno prisutni u Srbiji – u najvećoj mjeri italijanskih, austrijskih i grčkih kompanija. Ono što nam je posebno drago jeste da ćemo ove godine, nakon nekoliko godina pauze, ugostiti i ruske investitore koji imaju planove razvijanja  velike kombinirane projekte u Srbiji iCrnoj Gori.\’\’, rekao je Miloš Rajšić, direktor BELRE sajma i konferencije.

Ove godine, BELRE je uveo najsuvremeniju matchmaking online aplikaciju, koja omogućava da se svi učesnici sajma i konferencije direktno povežu. Tako je BELRE, pored najprestižnijeg evropskog sajma investicija MIPIM, (koji se održava svake godine u ožujku u Kanu, Francuska), postao jedan od dva investicijska sajma u Evropi koji se može pohvaliti ovom uslugom.
To je veliko unapređenje događaja i vjerujemo da ćemo se u narednim godinama, još bolje pozicionirati na mapi evropskih investiciskih događaja, kažu u DCG-u, koja je organizator sajma i konferencije.

BELRE sajam okuplja na jednom mestu investitore, graditelje, izvođače radova, konsultante u investicijama, predstavnike institucija, posrednike u prometu nekretnina, agente i sve ostale zainteresirane za razvoj investicija.

Prvi Sajam nekretnina i investicija BELRE je održan 2006. godine, kada je Beograd proglašen za grad budućnosti Južne Evrope i dobio je ime po gradu u kome se održava. U proteklim godinama BELRE je postao nezaobilazna točka okupljanja svih učesnika investicijskog tržišta iz zemlje i regije.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za sudjelovanje na sajmu putem web sitea www.belre.org

Dynamic Communications Group doo, Cara Nikolaja II 90, 11000 Beograd, Serbia
Tel: +381 11 3440247,Fax: +381 11 3515122, Email: office@belre.org Web:www.belre.org page