Šesnaesta godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina

Šesnaesta godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina koja je bila predviđena za 12. i 13. svibnja 2020. godine u Esplanade Zagreb Hotelu.

Zdravlje i sigurnost svih i svakog pojedinačnog sudionika Konferencije naš su apsolutni i neupitni prioritet.

Svi znamo da koronavirus uzrokuje tragičan broj oboljelih i umrlih osoba, nesagledive zdravstvene teškoće i opasnosti, te ogroman poremećaj života i rada širom svijeta. Svjetska zdravstvena organizacija objavila je pandemiju.

Nadležna državna tijela Hrvatske i velikog broja drugih država iz kojih dolaze predavači i sudionici naše Konferencije donose niz mjera, odluka i preporuka. U Hrvatskoj je donesena preporuka nadležnih tijela o neodržavanju svih skupova s preko 100 ljudi.

Veliki broj poduzeća donosi interne odluke o ograničenju i zabrani putovanja svojih stručnjaka. Ogroman broj relevantnih hrvatskih i međunarodnih poslovnih događaja je otkazan. Sve to moramo uzeti u obzir, biti maksimalno odgovorni i donijeti odgovarajuću odluku. U takvim krajnje opasnim i neizvjesnim okolnostima naša Konferencija se ne može održati. Duboko žalimo zbog toga.

U pripremu ove, kao i svih dosadašnjih Konferencija, uložili smo puno rada i pripremili vrhunski program s vrhunskim predavačima i temama. Međutim, u nepredvidivom vremenskom razdoblju koje je pred nama, te izvanredne okolnosti, koje se nisu mogle predvidjeti, ne dozvoljavaju održavanje Konferencije.

Želimo vam zdravlje, sigurnost i mir. Vjerujemo da će se vratiti zdravstvena sigurnost, da će se cjelokupni život normalizirati i da ćemo svi zajedno moći nastaviti rad i život i da će tako doći vrijeme za novi termin naše Konferencije, čemu se jako radujemo.

Andrea Kiš, Andrija Filipović i Vladimir Filipović
Filipovic poslovno savjetovanje d.o.o.
Filipovic Business Advisory Ltd.

Trg bana Josipa Jelacica 3/V
10 000 Zagreb, Croatia
T: (00385) 1 481 69 69
F: (00385) 1 483 80 60
www.filipovic-advisory.com

vladimir@filipovic-advisory.com