I Vaš vrt traži asseoar – De Castelli – asesoar za eksterijere i interijer

Svojoj ponudi brandova, Stipić Interart pridružuje još jedan talijanski brand po imenu De Castelli predstavljen tržištu 2003. godine, profilirajući se kao kompanija koja spaja vrhunski dizajn s vrhunskim materijalima – drvom, željezom i čelikom. De Castelli se specijalizirao u proizvodnji polica, ormarića, komoda, stolaca i stolova inspiriranih prirodnim linijama.

De Castelli dizajn najviše dolazi do izražaja u spajanju nespojivog. Tako žardinjere postaju i klupe ili svjetiljke, kućice za pse pretvaraju se u žardinjere, a kućice za ptice u viseće tegle za cvijeće.

Brand De Castelli je primjećen na brojnim sajmovima na kojima je sudjelovao, a posebnu pažnju privukao je predstavljanjem sklopivog stola Mastro na ovogodišnjem sajmu u Milanu. Stol je napravljen tako da svojim oblikom podsjeća na starinske radne stolove, no zbog svoje kompaktnosti, pomičnih drvenih nogu i metalne obloge ploče uspješno se uklapa u sve popularniji trend u dizajnu interijera – industrijski šik.

Osim dizajniranja i izrade namještaja, De Castelli se također bavi uređenjem interijera i eksterijera za razne namjene – barova, restorana, vrtova, privatnih vila i poslovnih prostora među kojima se ističe Muzej znanosti u Milanu.

Cjelokupnu ponudu onoga što De Castelli nudi možete naći u na stranicama Stipić Interarta – www.stipicinterart.hr ili posjetiti izložbeno-prodajni salon u Lučkom, Ventilatorska 24, Zagreb.