ULJEPŠAJ SI DAN – OSMISLI SAMOBORKI SLOGAN

• Osmisli slogan koji nabolje govori o našem programu za “Uređenje i opremanje okoliša” i sudjeluj u nagradnom natječaju. Nagradni natječaj traje od 27.05. do 16.06.2013. godine
• Uz originalnu ideju i malo sreće postani ponosni vlasnik lijepog i moderno opločenog vrta. Najbolji kreativanc osvaja nagradu:

1. Prijedlog uređenja i kompjuterski prikaz vanjskog opločenja
2. Proizvodi Samoborke d.d. iz proizvodnog programa „Uređenje i opremanje okoliša“ u vrijednosti do najviše 20.000, 00 kn

Pobjednik i dobitnik Nagradnog natječaja bit će objavljen 01.07.2013. na web stranici i Facebook profilu Samoborke d.d. Uljepšaj si dan, ispuni formu i osvoji nagradu!!
Dolazak proljeća sve nas veseli. Pruža nam priliku provoditi vrijeme vani, na zraku, u miru i tišini vlastitog doma.

Kako biste boravak učinili ugodnijim za odmor, dječju igru ili druženje s prijateljima, te pretvorili vanjski prostor u pravu malu oazu, uređenju i preuređenju treba pristupiti temeljito, kvalitetnom pripremom i planiranjem. U tome vam pomaže Samoborka.

Uz veliki izbor proizvoda za uređenje i opremanje okućnice, Samoborka nudi besplatno kompletno vizualno i konstruktivno rješenje uz kupnju opločnika Samoborka, te savjete pri odabiru najbolje ideje za vas.

Betonski opločnici i ploče idealno su rješenje, a velik izbor modela; od jednostavnih do kompleksnijih formi, različitih načina obrade; bilo da tražite klasične glatke teksture ili prirodnije, otučene, imitacije kamena i bogatstvo boja, daju vam neograničene mogućnosti pri stvaranju vanjskog prostora idealnog za vas. Prostor uređen Samoborkinim betonskim elementima lijep je i moderan, uljepšava svaku okućnicu i mami poglede.

Obratite nam se s povjerenjem i vaš dom dobit će novi sjaj.

Za više saznati klikni:

http://www.samoborka.hr/slogan.asp